Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γεννήθηκε το κοριτσάκι του πρίγκιπα Harry και της συζύγου του Meghan - Το όνομα αυτής Lilibet - Diana

Γεννήθηκε το κοριτσάκι του πρίγκιπα Harry και της συζύγου του Meghan - Το όνομα αυτής Lilibet - Diana
Γεννητούρια για τον δούκα και την δούκισσα του Sussex

Για δεύτερη φορά γονείς έγιναν την Παρασκευή 4 Ιουνίου ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle, καθώς όπως ανακοινώθηκε, η Meghan γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι που θα πάρει το υποκοριστικό όνομα της προγιαγιάς, βασίλισσας Ελισάβετ και της αείμνηστης γιαγιάς της πριγκίπισσας Diana, δηλαδή Lilibet «Lili» Diana Mountbatten Windsor.
Σύμφωνα με τη εφημερίδα The Sun, το κοριτσάκι γεννήθηκε την Παρασκευή
Η επίσημη δήλωση του ζευγαριού επιβεβαίωσε πως, "Η Lili γεννήθηκε την Παρασκευή, 4 Ιουνίου στις 11:40 π.μ. με την φροντίδα των γιατρών και του προσωπικού στο Santa Barbara Cottage Hospital στη Σάντα Μπάρμπαρα, της Καλιφόρνια,.
Το βάρος της νεογέννητης μικρούλας ήταν σχεδόν 3,5 κιλά.
Τόσο ο Meghan όσο και η Lili είναι "υγιείς και είναι πλέον σπίτι.
Ο Δούκας και η Δούκισσα σας ευχαριστούν για τις θερμές ευχές και τις προσευχές σας καθώς απολαμβάνουν αυτή την ξεχωριστή στιγμή ως οικογένεια", κατέληξε η δήλωση.

Αντί δώρων, δωρεές

Ο πρίγκιπας Harry και η Δούκισσα Meghan έγραψαν επίσης ένα σύντομο μήνυμα μέσω του ιστότοπου Archewell σχετικά με την άφιξη της κόρης τους.
«Στις 4 Ιουνίου, ευλογηθήκαμε με την άφιξη της κόρης μας, Lili.
Είναι κάτι περισσότερο από ό, τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ, και παραμένουμε ευγνώμονες για την αγάπη και τις προσευχές που έχουμε νιώσει από όλο τον κόσμο.
Σας ευχαριστούμε για την καλοσύνη σας και την  υποστήριξη για αυτόν τον πολύ ιδιαίτερο χρόνο μας ως οικογένεια.»
Το ζευγάρι επίσης αντί των δώρων, ενθάρρυναν την οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές να προβούν σε δωρεές σε τέσσερις φιλανθρωπικές οργανώσεις που επέλεξαν: Girls Inc., Harvest Home, CAMFED ή Myna Mahila Foundation.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης