Τελευταία Νέα
Speculator

Συστάσεις Μαξίμου στον Μ.Χρυσοχοίδη να «καθυστερήσει» την πανεπιστημιακή αστυνομία

Συστάσεις Μαξίμου στον Μ.Χρυσοχοίδη να «καθυστερήσει» την πανεπιστημιακή αστυνομία
«Πρέπει να το πάμε πιο μαλακά» είπαν κάποιοι στον Μιχάλη Χρυσοχοίδη και έτσι σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί ότι προσώρας την φύλαξη των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων θα την ασκούν οι πρυτανικές αρχές

Λέγεται έντονα ότι μετά από συναντήσεις που είχε στο Μαξίμου ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη μαζί με άλλα κυβερνητικά στελέχη και συνεργάτες του Πρωθυπουργού, πάρθηκε η απόφαση να μην προχωρήσει σε αυτή τη φάση η σύσταση της πανεπιστημιακής αστυνομίας καθώς αυτό θα ήταν μία μεγάλη αιτία προστριβών μέσα σε ελληνικά πανεπιστήμια.
Ανεπίσημα, όμως, είναι γεγονός ότι η νεολαία και το ρήγμα που έχει δημιουργήσει η κυβερνητική ατζέντα για παιδεία και εργασιακά, διχάζει εκλογολόγους και άλλα στελέχη επί της στρατηγικής της κυβέρνησης αυτό το διάστημα. Τα μέτωπα είναι ανοικτά με πολλές ομάδες, αλλά αυτό με τη νεολαία φοβίζει ιδιαίτερα.
«Πρέπει να το πάμε πιο μαλακά» είπαν κάποιοι στον Μιχάλη Χρυσοχοίδη και έτσι σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί ότι προσώρας την φύλαξη των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων θα την ασκούν οι πρυτανικές αρχές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης