Τελευταία Νέα
Οικονομία

Voucher 200 ευρώ: Ξεκινούν αιτήσεις για τον δεύτερο κύκλο στην «Ψηφιακή Μέριμνα»

Voucher 200 ευρώ: Ξεκινούν αιτήσεις για τον δεύτερο κύκλο στην «Ψηφιακή Μέριμνα»
O δεύτερος κύκλος αφορά όλους τους δυνητικούς δικαιούχους, ακόμα και αν δεν είναι εγκεκριμένοι δικαιούχοι επιδόματος παιδιού ΟΠΕΚΑ

Ξεκινούν από τη Δευτέρα 31 Μαΐου οι αιτήσεις των δυνητικών δικαιούχων για τον δεύτερο κύκλο του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα», προκειμένου οι μαθητές και φοιτητές να λάβουν το voucher 200 ευρώ για αγορά λάπτοπ και τάμπλετ.
O δεύτερος κύκλος αφορά όλους τους δυνητικούς δικαιούχους, ακόμα και αν δεν είναι εγκεκριμένοι δικαιούχοι επιδόματος παιδιού ΟΠΕΚΑ.
Οι αιτήσεις συμμετοχής - επιχορήγησης δικαιούχων στο δεύτερο κύκλο του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα» μπορούν να υποβάλλονται έως την ημερομηνία γενικής λήξης του προγράμματος που είναι η 30ή Ιουλίου 2021.
Διευκρινίσεις σχετικά με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών που υποβάλλουν αίτηση για το voucher των 200 ευρώ παρέχει ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).
Ο ΟΠΕΚΑ επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση ότι οι πολίτες οι οποίοι αντιμετωπίζουν διαδικαστικά προβλήματα στην αίτησή τους για το voucher των 200 ευρώ μπορούν να εισέρχονται στo Help Desk του προγράμματος: https://digital-access.gov.gr/voitheia.
Εν αναμονή βρίσκονται και οι δυνητικοί δικαιούχοι, ακόμα και αν δεν είναι εγκεκριμένοι δικαιούχοι επιδόματος παιδιού ΟΠΕΚΑ καθώς ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος Ψηφιακή Μέριμνα, τους περιλαμβάνει.
Για τους συγκεκριμένους δικαιούχους οι αιτήσεις συμμετοχής – επιχορήγησης στο δεύτερο κύκλο του Προγράμματος μπορούν να υποβάλλονται από την Τετάρτη 5 Μαϊου 2021, έως την ημερομηνία γενικής λήξης του Προγράμματος (δηλ. στις 30 Ιουλίου 2021).

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης