Football Talk

Super League: Ιστορικό 1-4 μετά από 20 χρόνια για τον Ολυμπιακό στη «Λεωφόρο» (video)

Super League: Ιστορικό 1-4 μετά από 20 χρόνια για τον Ολυμπιακό στη «Λεωφόρο» (video)
Οι «ερυθρόλευκοι» θυμήθηκαν τις παλιές εποχές στο «Απόστολος Νικολαΐδης»
Σχετικά Άρθρα

Έπεσε η αυλαία της φετινής ιδιαίτερης σεζόν της Super League. Στο «ντέρμπι αιωνίων» ο Ολυμπιακός σημείωσε μια ιστορική νίκη επί του Παναθηναϊκού, την ίδια ώρα που ο Αστέρας έπαιρνε το «διπλό» στην Τούμπα. Στο άλλο ματς στην Αθήνα, ΑΕΚ και Άρης δεν κατάφεραν να βρουν τέρμα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-4
(53’ Μαουρίσιο / 7’, 12’ Μασούρας, 38’, 73’ Ελ Αραμπί)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-1 του Παναθηναϊκού στη «Λεωφόρο», κάτι που έχει να κάνει 20 χρόνια. Ήταν Μάρτιος του 2001 όταν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με το ίδιο σκορ και στο ίδιο γήπεδο, για τον αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο σημερινό ματς ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί στο 7ο λεπτό με γκολ του Μασούρα, το οποίο διπλασίασε 5’ αργότερα. Στο 38ο λεπτό, κι έπειτα από ένα λάθος του Μαουρίσιο, ο Μασούρας βγήκε ξανά στην κόντρα, πάσαρε στον Ελ Αραμπί κι εκείνος έγραψε το 3-0 στο φωτεινό ταμπλό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό, ο Μαουρίσιο κατάφερε να μειώσει για τον Παναθηναϊκό με μια υπέροχη ενέργεια και σουτ. Το τελειωτικό χτύπημα όμως έδωσε και πάλι ο Μαροκινός φορ στο 73’, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 4-1.



ΑΕΚ – ΑΡΗΣ 0-0

Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν ΑΕΚ και Άρης, σ’ ένα ματς που δεν θα μείνει για πολύ καιρό στην μνήμη μας. Το μόνο που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν οι δύο ομάδες ήταν η τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στην οποία παρέμειναν τελικά οι Θεσσαλονικείς. Σημαντικότερη φάση στο παιχνίδι, το δοκάρι του Τσιγκρίνσκι στο 37’.



ΠΑΟΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ 0-1
(28’ Γκόμες)

Ο Αστέρας επικράτησε του ΠΑΟΚ 1-0 στη Θεσσαλονίκη, σημειώνοντας την πρώτη του νίκη στα φετινά play off. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Γκόμες στο 28ο λεπτό ο οποίος χρειάστηκε να εκτελέσει δύο φορές το πέναλτι, καθώς την πρώτη το πόδι του Πασχαλάκη δεν πατούσε την γραμμή.



ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-4
ΑΕΚ – Άρης 0-0
ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 0-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ολυμπιακός 90
  2. ΠΑΟΚ 64
  3. Άρης 61
  4. ΑΕΚ 60
  5. Παναθηναϊκός 53
  6. Αστέρας Τρίπολης 51

Ξανθίππη Δασκαλάκη

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης