Football Talk

Ο Λουίς Σουάρες έδωσε «μισό» πρωτάθλημα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, «ζωντανή» ακόμα η Ρεάλ! (videos)

Ο Λουίς Σουάρες έδωσε «μισό» πρωτάθλημα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, «ζωντανή» ακόμα η Ρεάλ! (videos)

Με ένα γκολ του Λουίς Σουάρες, δύο λεπτά πριν το τέλος, η Ατλέτικο Μαδρίτης παρέμεινε στην κορυφή και αν κερδίσει την Βαγιαλοδίδ σε μία εβδομάδα από τώρα, θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ισπανίας.

Η πιο σημαντική αγωνιστική της La Liga έλαβε τέλος πριν από μερικά λεπτά, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να προβαίνει σε μία τεράστια ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, να σκοράρει με τον Λουίς Σουάρες στο 88ο λεπτό και να παίρνει το πιο κομβικό τρίποντο της χρονιάς επί της Οσασούνα (2-1).

Με αυτή της την νίκη η Ατλέτικο, βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, για πρώτη φορά μετά το 2014, ορίζοντας πλέον μόνη της, την δική της μοίρα, καθώς οι δύο βαθμοί διαφορά από την Ρεάλ, δεν δύναται να ανατραπούν αν η ομάδα του Σιμεόνε επικρατήσει στην τελευταία αγωνιστική, ακόμη και αν οι Μαδριλένοι επικρατήσουν επί της Βιγιαρεάλ στο Μπερναμπέου.

Την ίδια ώρα η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζινεντίν Ζιντάν, προηγήθηκε στο 60ο λεπτό επί της Ατλέτικ Μπιλμπάο με το τέρμα του Νάτσο και έδειχνε το ακλόνητο φαβορί για το πρωτάθλημα, βλέποντας το σκορ στο παιχνίδι της συμπολίτισσάς της (1-0 υπέρ της Οσασούνα), αλλά ο Λουίς Σουάρες είχε διαφορετική άποψη...

Παράλληλα, η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε από την Θέλτα με 2-1 στο Κάμπ Νόου με ανατροπή και έμεινε οριστικά εκτός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος, με τον Ρόναλντ Κούμαν πιθανώς να δίνει το τελευταίο του ματς στον πάγκο των «μπλαουγκράνα», σε μία εβδομάδα από τώρα, απέναντι στην Εϊμπάρ.

Πλέον στην τελευταία αγωνιστική η Ατλέτικο Μαδρίτης αν επικρατήσει της Βαγιαδολίδ, θα στεφθεί πρωταθλήτρια, ενώ σε περίπτωση δικής της ισοπαλίας και νίκης της Ρεάλ, το πρωτάθλημα θα πάει στους «Μαδριλένους», καθώς υπερτερούν στα μεταξύ τους παιχνίδια.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  • Ατλέτικο Μαδρίτης 83
  • Ρεάλ Μαδρίτης 81
  • Μπαρτσελόνα 76

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • Βαγιαδολίδ – Ατλέτικο Μαδρίτης
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Σοσιεδάδ
  • Εϊμπάρ – Μπαρτσελόνα

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης