Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Διακρίθηκε για το εργασιακό της περιβάλλον η ΑΒ Βασιλόπουλος

Διακρίθηκε για το εργασιακό της περιβάλλον η ΑΒ Βασιλόπουλος

Το βραβείο στα πρόσφατα «People Excellence Awards 2020 powered by KPMG», αναγνωρίζει τις πρακτικές, τις πολιτικές και τις ενέργειες που σχεδίασε και υλοποίησε η ΑΒ

Η ΑΒ Βασιλόπουλος τιμήθηκε με το Βραβείο «Εμπειρία του εργαζόμενου» στα πρόσφατα «People Excellence Awards 2020 powered by KPMG», έναν θεσμό που αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές στη διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα, έπειτα από ψηφοφορία ανώτερων Στελεχών Ανθρώπινου Δυναμικού και Γενικών Διευθυντών, καθώς και αξιολόγηση από την Επιτροπή Θεσμικών του φορέα.

Το βραβείο αναγνωρίζει τις πρακτικές, τις πολιτικές και τις ενέργειες που σχεδίασε και υλοποίησε η ΑΒ για τους περισσότερους από 15.000 συνεργάτες της, καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020.
Μέσα από καινοτόμες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις διαφορετικές ανάγκες τους, δημιούργησε ένα σύγχρονο μοντέλο στοχευμένων ενεργειών και πολιτικών, αποτελούμενο από πέντε πυλώνες (Rewards, Growth, Organization, People, Work), γύρω από το οποίο χτίστηκαν όλες οι δράσεις φτιαγμένες από τους Ανθρώπους της ΑΒ για τους Ανθρώπους της.
Ο Vice President of Human Resources & Organizational Development της ΑΒ Βασιλόπουλος, Δημήτρης Αρτικόπουλος, δήλωσε με αφορμή τη διάκριση της ΑΒ: «Η συνεχής καλλιέργεια ενός εργασιακού περιβάλλοντος που ενδυναμώνει και αναβαθμίζει την εμπειρία των εργαζομένων σε όλα τα στάδια του «ταξιδιού» τους στην ΑΒ είναι για εμάς προτεραιότητα.
Η διάκριση αυτή αποτελεί σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής μας προσήλωσης και της αφοσίωσης στους ανθρώπους μας.
Διότι είναι η κινητήριος δύναμή μας.
Είναι ο συνδετικός μας κρίκος με τους εκατομμύρια πελάτες μας.
Μα πάνω από όλα, είναι εκείνοι που φέρνουν στη ζωή την κουλτούρα μας, ένα συμπεριληπτικό και ευέλικτο περιβάλλον εργασίας, το όραμα, την αποστολή και το σκοπό μας.
Είναι εκείνοι που μας καθιστούν εργοδότη επιλογής.
Και είναι ωραίο να συμπορευόμαστε μαζί τους και να δίνουμε κάθε μέρα τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης