Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Παράλια Ηπείρου - H Ήπειρος της θάλασσας και της φιλοξενίας

tags :
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Παράλια Ηπείρου - H Ήπειρος της θάλασσας και της φιλοξενίας
Της Ράνιας Μπιτζιλέκη

Οι ατελείωτες παραλίες του Ιονίου με τα διάφανα νερά και τις πεντακάθαρες αμμουδιές σάς περιμένουν!
Η φαντασμαγορική ακτογραμμή του Ιονίου, η μοναδική φύση με τα φαράγγια και τα μυθικά ποτάμια, οι αρχαίες πολιτείες και οι σύγχρονες υποδομές, η υψηλή γαστρονομία σε συνδυασμό με την εύκολη πρόσβαση και το καλύτερο value for money είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους επιβάλλεται να επισκεφτείς την «καλοκαιρινή» Ήπειρο!
Ο Αλέξανδρος Καχριμάνης Περιφερειάρχης Ηπείρου δήλωσε:
«Η Ελλάδα βγαίνει σταδιακά από την υγειονομική κρίση η οποία ταλαιπωρεί όλο τον κόσμο από το τέλος του 2019. Η ανάγκη για χαλάρωση, ξεκούραση, λίγες ημέρες ανεμελιάς είναι πολύ μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά. Πέρυσι λίγοι ήταν αυτοί που χάρηκαν διακοπές. Οι περισσότεροι ετοιμάζονται να τις απολαύσουν όμως το φετινό καλοκαίρι.
Η Ήπειρος είναι μια από τις περιφέρειες της χώρας που μπορεί να τους προσφέρει ευχάριστες, ασφαλείς, μοναδικές διακοπές.
Είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες στα όμορφα παράλιά της, στις πεντακάθαρες θάλασσες.
Να τους παράσχει μοναδική φιλοξενία, να τους μυήσει στις τοπικές γεύσεις, να τους φέρει σε επαφή με ένα απαράμιλλο φυσικό περιβάλλον και με τα ποιοτικά τοπικά της προϊόντα.
Η Ήπειρος καλύπτει όλα τα ενδιαϕέροντα. Διαθέτει πανάρχαιο πολιτισμό, πανέμορϕες ακτές, εκπληκτική ϕύση, θρησκευτικά μνημεία με διαχρονική αξία και ιστορία, ανεξάντλητες δυνατότητες για αθλητισμό περιπέτειας και γαστρονομικές απολαύσεις.
Η Ήπειρος είναι Περιϕέρεια που στηρίζει και στηρίζεται στον τουρισμό.
Σήμερα μετά από διαδρομή χρόνων, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι διαθέτουμε ένα τουριστικό προϊόν αναγνωρισμένο για το υψηλό επίπεδό του εντός και εκτός Ελλάδος.
Κάθε γωνιά, κάθε περιοχή της Ηπείρου, έχει να προσϕέρει ξεχωριστές εμπειρίες στον επισκέπτη.
Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε αυτή την ξεχωριστή γωνιά της Ελλάδος και να απολαύσετε αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές ,σε έναν τόπο με απαράμιλλη ομορφιά και μοναδική φιλοξενία».

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αρχοντική και αποκαλυπτική…
Ως βάση και ορμητήριο για καθημερινές αποδράσεις, επιλέξαμε την πανέμορφη και γραφική Πρέβεζα, το «νησί της Ηπείρου» όπως συνηθίζουν να την αποκαλούν οι ολοένα αυξανόμενοι φανατικοί επισκέπτες της.
Εκεί όπου συναντώνται το καταγάλανο Ιόνιο και ο ήρεμος Αμβρακικός, εκτείνεται η πόλη με τα νεοκλασικά κτίρια, τα καλντερίμια με τις βουκαμβίλιες τη συνοικία Σεϊτάν Παζάρ (Παζάρι του Διαβόλου), τον πεζοδρομημένο παραλιακό δρόμο ιδανικό για βόλτες δίπλα στα ιστιοπλοϊκά σκάφη και την κεντρική πλατεία, με το επιβλητικό άγαλμα του Οδυσσέα Ανδρούτσου.
Η Πρέβεζα δεν αποτελεί μόνο μια πρόταση διακοπών αλλά μία παρθένα δυναμική ετήσιου βιωματικού τουρισμού για όσους επιθυμούν πολλά και μη επιλαμβανόμενα από ένα και μόνο προορισμό. Περιτριγυρίζεται από θάλασσα 60 χλμ., και δαντελωτές παραλίες όπου κυριαρχεί το γαλάζιο των κρυστάλλινων νερών του Ιονίου και το πράσινο της βλάστησης που φτάνει μέχρι τις ακτές.
Οι αξεπέραστες παραλίες κάθε είδους «υπογράφουν» η κάθε μία ξεχωριστά στη ψυχή του επισκέπτη. Επισκεφθείτε το Εθνικό Πάρκο Αμβρακικού Κόλπου των δελφινιών και τις εκβολές του Λούρου ποταμού με τα σπάνια είδη πτηνών, απολαύστε την γαστρονομία της με το πλέον φημισμένο αυγοτάραχο, τη γαρίδα-γάμπαρη, και τα εξαιρετικής ποιότητας αγνά τοπικά προϊόντα.
Οι διαδρομές ορεινών μονοπατιών και τα άλογα προσφέρονται για τους λάτρεις του εναλλακτικού τουρισμού, ενώ το Βήμα του Αποστόλου Παύλου, οι παλιές εκκλησίες και οι μονές αποτελούν πόλο έλξης θρησκευτικού τουρισμού.
Η αρχαία Νικόπολη, το Ζάλογγο και η αρχαία Κασσώπη θα σας ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο… Με συνεχώς αναπτυσσόμενο τουρισμό σκαφών και τη νέα υπερσύγχρονη μαρίνα της η Πρέβεζα αποτελεί μοναδική πηγή πλούσιων εμπειριών και ποτέ δεν εξαντλείται!
Η Πρέβεζα στους κερδισμένους της υγειονομικής κρίσης Be safe,be free!
Ο Δήμος Πρέβεζας υπόγραψε το αποτύπωμά του στη περσινή τουριστική περίοδο της πανδημίας όπου μετέτρεψε την κρίση σε ευκαιρία με την καμπάνια «Πρέβεζα η Ασφάλεια της Ελευθερίας», το γνωστό διεθνώς με τις διακρίσεις «Preveza be safe be free!».

Νικόλαος Γεωργάκος, Δήμαρχος Πρέβεζας

«Σας Καλωσορίζουμε στην Πρέβεζα της ασφάλειας και των ανεξάντλητων εμπειριών!
Ο Δήμος Πρέβεζας των πολύ χαμηλών κρουσμάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας και πλέον της ελευθερίας του εμβολιασμού που ολοκληρώνεται με επιτυχία, αναμένει όσους αναζητούν ασφάλεια και ποιότητα για τις τόσο πολύτιμες μετά την πανδημία καλοκαιρινές -και όχι μόνο- διακοπές.
Με τη διάκριση «Preveza Safest Beach» για την 25 χλμ. παραλία του Μονολιθίου (πρώτη ασφαλέστερη ως προς το COVID-19 παραλία στην Ευρώπη) και το ανεξάντλητο πολυθεματικό τουριστικό μωσαϊκό που διαθέτει, αποτελεί μία αξέχαστη εμπειρία και αποκτά διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με τους επισκέπτες.
Η Πρέβεζα είναι οδικά γρήγορα και εύκολα προσβάσιμη είτε από το βορρά είτε από την Αθήνα και το νότο.
Με το σύγχρονο ανακαινισμένο από τη Fraport αεροδρόμιό της στο Άκτιο, στα 6 χλμ. από το κέντρο της πόλης, βρίσκεται πλέον «δίπλα» σε όλο τον κόσμο.
Η Πρέβεζα της ποιότητας και της ασφάλειας, το «νησί» της Ηπείρου στα μοναδικά νερά του Ιονίου και Εθνικού Πάρκου του Αμβρακικού κόλπου, την πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά και η Πρέβεζα με το καλύτερο value for money σε διαμονή και εστίαση σας προσκαλεί ενώ οι ανεξάντλητες πηγές μοναδικών τουριστικών απολαύσεων κάθε είδους προκαλούν τους επιλεκτικούς που επιλέγουν προορισμό με άποψη και απαιτήσεις».

Μαρίνα Πρέβεζας

Ένα κόσμημα στο λιμάνι…
Τα κάστρα και οι αρχαίοι οικισμοί συνδυάζονται αρμονικά με τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας και τις χρυσές παραλίες. Η Πρέβεζα είναι ένα τουριστικό και ιστιοπλοϊκό σημείο όχι μόνο του Ιονίου αλλά και ολόκληρης της Αδριατικής.
Σε αυτό το σημείο, στο λιμάνι της Πρέβεζας, στο εσωτερικό του Αμβρακικού κόλπου, στην καρδιά του Ιονίου, δημιουργήθηκε μια σύγχρονη και μοντέρνα μαρίνα ικανή να αγκυροβολήσει έως και 300 σκάφη.
Η Μαρίνα Πρέβεζας μπορεί να φιλοξενήσει όχι μόνο ιστιοφόρα αλλά και πολυτελή σκάφη από όλο τον κόσμο, καθιστώντας την ένα νέο και σύγχρονο κέντρο κοινωνικοοικονομικής αναψυχής και τουρισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Η πολυετής εμπειρία των ιδιοκτητών της και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει έχουν κατατάξει τη μαρίνα πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των ιδιοκτητών σκαφών από όλο τον κόσμο.
Ακολουθώντας τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα, εκτός από το ελλιμενισμό πλοίων, παρέχει επίσης συμπληρωματικές υπηρεσίες ψυχαγωγίας, αναψυχής και εμπορικές υπηρεσίες.
Με αυτό τον τρόπο η Μαρίνα Πρέβεζας αποτελεί μια ιδανική βάση για την εξερεύνηση όλης της ομορφιάς που έχουν να προσφέρουν το Ιόνιο και τα νησιά του.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ και εδώ.

Πάργα

Η νησιώτικη αρχιτεκτονική της, τα ασβεστωμένα λιθόστρωτα σοκάκια με τα χρωματιστά σπίτια, το Ενετικό κάστρο, το νησάκι της Παναγίας, οι κατάφυτες πλαγιές με την πανοραμική θέα στο Ιόνιο, η κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, οι ξεχωριστέ παραλίες κάνουν την Πάργα έναν ιδανικό προορισμό όλες τις εποχές!
Ο Δήμος Πάργας, εκτός από τον τουρισμό μέσω τουριστικών πρακτορείων, στηρίζει πλέον έντονα και εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως: ποδηλατικές διαδρομές, περιπατητικές διαδρομές – μονοπάτια, αλλά και την άμεση λειτουργία καταδυτικού πάρκου.
Φυσικά η παραδοσιακή αλλά και η υψηλή γαστρονομία του τόπου αποτελεί ένα ακόμα σημείο αναφοράς.
Όλα αυτά αποτελούν μία απόλυτα εναρμονισμένη εικόνα ενός ασφαλούς, αξιόπιστου, και αξιομνημόνευτου τουριστικού προορισμού.

Νικόλαος Ζαχαριάς, Δήμαρχος Πάργας

«Απευθύνουμε σε όλους τους λάτρεις των τουριστικών αποδράσεων έναν θερμό χαιρετισμό, με αισιοδοξία για τη νέα τουριστική σεζόν του 2021.
Η Πάργα σας προσκαλεί για άλλη μία χρονιά, μένοντας δυνατά και υψηλά στις προτιμήσεις των εγχώριων και ξένων τουριστών, σε ένα ταξίδι δυνατών εμπειριών για τον επισκέπτη.
Παρά τις αντιξοότητες της υγειονομικής κρίσης που διανύουμε, ο προορισμός μας είναι συνώνυμο της ασφάλειας και της υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών.
Ο Δήμος Πάργας είναι έτοιμος να σας υποδεχθεί και φέτος, ανταποκρινόμενος επάξια στη θέση και τη φήμη που έχει κερδίσει ως ανταγωνιστικός τουριστικός προορισμός».

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

Όλες οι παραλίες… μια «θαλάσσια πισίνα»!
Η Θεσπρωτία είναι ένας από τους τέσσερις νομούς της περιφέρειας της Ηπείρου. Φημίζεται για τις πανέμορφες παραλίες και την πεντακάθαρη θάλασσα. Το ορεινό της τοπίο συμπληρώνουν τα κατάφυτα βουνά των Φιλιατών, του Σουλίου, της Παραμυθιάς και της Πάργας που κατηφορίζουν προς την Πρέβεζα.
Πολλοί σημαντικοί υγροβιότοποι με πλούσια χλωρίδα και πανίδα βρίσκονται κοντά στους ποταμούς του νομού, τον Καλαμά και τον μυθικό Αχέροντα. Ο νομός έχει μια αξιόλογη τουριστική δυναμική με ποιοτικούς χώρους χώρους διαμονής, εστίασης και διασκέδασης που χαρακτηρίζονται από τη γνήσια ηπειρώτικη φιλοξενία.

Σύβοτα

Τα Σύβοτα με απαράμιλλη φυσική ομορφιά, θυμίζουν κάτι από Νορβηγικά Φιορδ. Χτισμένα σε φυσικό κόλπο που φιλοξενεί πολλά κατάφυτα νησάκια που προσφέρουν μια μαγευτική θέα. Ο Άγιος Νικόλαος, το Μαύρο όρος, το Μικρό και Μεγάλο Μουρτεμένιο περιβάλλουν τον γραφικό κόλπο.

Πέρδικα

Πολύ δημοφιλής τουριστικός προορισμός του νομού είναι το χωριό Πέρδικα. Πραγματικό στολίδι του οικισμού αποτελούν οι πανέμορφες παραλίες που ξεπροβάλλουν μέσα από καταπράσινα τοπία. Οι ακρογιαλιές εκτείνονται σε μήκος αρκετών χιλιομέτρων με αρκετούς φυσικούς κόλπους που αγκαλιάζουν τα νερά του Ιονίου.

Ηγουμενίτσα

Η πρωτεύουσα και φυσικό λιμάνι της Θεσπρωτίας, αποτελεί μια σημαντική θαλάσσια πύλη της χώρας μας προς τη δυτική Ευρώπη. Συνδέεται με την Πάτρα, την Κέρκυρα και τους Παξούς, αλλά και με τα λιμάνια Μπάρι, Ανκόνα, Πρίντεζι και Βενετία στην Ιταλία. Σημαντικό οικονομικό και εμπορικό κέντρο, με ενδιαφέρουσα αγορά, έχει μια αξιόλογη και συνεχώς εξελισσόμενη τουριστική ανάπτυξη.

Λιμένας Ηγουμενίτσας

Γεωγραφικά το λιμάνι της Ηγουμενίτσας είναι το πλησιέστερο της Ελλάδας προς τις χώρες τις Αδριατικής , καθιστώντας το πύλη εισόδου και γέφυρα μεταφοράς ανθρώπων και εμπορευμάτων από και προς την Δυτική Ευρώπη.
Η πρόσβαση στο λιμάνι είναι εύκολη με όχημα, καθώς συνδέεται με την Εγνατία και την Ιονία Οδό.
Ετήσια διακινούνται από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, περισσότεροι από 2.000.000 ταξιδιώτες, αριθμός ο οποίος μειώθηκε τη χρονιά που πέρασε, λόγω της πανδημίας covid19, όπως επίσης ακυρώθηκαν και όλες οι αφίξεις κρουαζιέρας.

Ρεγγίνα Δηλαβέρη, πρόεδρος Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας

«Σας καλωσορίζουμε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, το λιμάνι της Ηπείρου, το τρίτο μεγαλύτερο λιμάνι και ένα από τα λιμάνια εθνικής σημασίας για τη χώρα μας.
Πιστεύουμε ότι φέτος θα είναι μία καλύτερη χρονιά για τον τουρισμό και ήδη εισπράττουμε τα θετικά μηνύματα των ταξιδιωτών και την αύξηση της επιβατικής κίνησης.
Να τονίσουμε ότι, από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, έχουμε λάβει όλα τα μέτρα για την ασφαλή διέλευση των ταξιδιωτών και των χρηστών του λιμένα.
Το λιμάνι μας υποδέχεται πλοία από λιμάνια της Αδριατικής και των Ιονίων Νήσων. Ο λιμένας εξωτερικού της Ηγουμενίτσας έχει διασύνδεση με λιμένες της Ιταλίας, με δρομολόγια από και προς Μπάρι, Ανκόνα, Βενετία και Τεργέστη.
Ο λιμένας εσωτερικού έχει διασύνδεση με την Κέρκυρα (λιμάνι Κέρκυρας και Λευκίμης) και τους Παξούς.
Επιπλέον υποδέχεται κρουαζιερόπλοια, τα οποία δυστυχώς όπως προανέφερα, ακύρωσαν όλες τις κρατήσεις λόγω της πανδημίας.
Ωστόσο υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον ελλιμενισμό και την εξυπηρέτηση σκαφών αναψυχής στα καταφύγια Συβότων, Πλαταριάς και Σαγιάδας σε σύγκριση με την περυσινή τουριστική περίοδο.
Ήδη οι φετινές κρατήσεις έχουν προσεγγίσει τον αριθμό των περσινών κρατήσεων, που είναι ένα ελπιδοφόρο θετικό μήνυμα για το φετινό καλοκαίρι.
Οι στρατηγικοί μας στόχοι στον τομέα της τουριστικής και επιβατικής ανάπτυξης του λιμένα, είναι υψηλοί αλλά ταυτόχρονα ρεαλιστικοί.
Προχωρούμε στην ολοκλήρωση της κατασκευής τερματικού σταθμού για αφίξεις πλοίων εκτός Σενγκεν, λειτουργία υδατοδρομίου, για την διασύνδεση του λιμένα μας με τα νησιά του Ιονίου και προορισμούς στην ηπειρωτική χώρα που διαθέτουν υδάτινο στοιχείο και την κατασκευή τουριστικής μαρίνας 340 θέσεων, η οποία θα συνδέεται με τα ήδη λειτουργούντα καταφύγια σκαφών.
Η ανάπτυξη δικτύου μαρίνων, θα επιφέρει προσέλκυση τουρισμού «υψηλού επιπέδου» και αύξηση της επιβατικής κίνησης και συνακόλουθα την ανάπτυξη των τουριστικών προοπτικών της Ηπείρου.
Επιπλέον, έχουμε θέσει τις βάσεις για την μετατροπή του Λιμένα ως ένα «Πράσινο Λιμάνι», μέσω χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων που έχουν εγκριθεί από τον Εκτελεστικό Οργανισμό Καινοτομίας και Δικτύων στην Ε.Ε., και στόχο έχουν βελτίωση και ενίσχυση υποδομών φιλικών προς το περιβάλλον.
Για την ενίσχυση της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ηπείρου , είμαστε σε αγαστή συνεργασία με την Διεύθυνση τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου και τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και λειτουργούμε για το σκοπό αυτό γραφείο τουριστικής προβολής το οποίο βρίσκεται εντός του τερματικού σταθμού 1.
Κλείνοντας, θα ήθελα να σας προσκαλέσω φέτος να επιλέξετε για τις διακοπές σας την Ήπειρο! Θέλουμε να μοιραστείτε την εμπειρία της Ηπείρου, όπως εμείς την ζούμε, να γνωρίσετε την ηπειρώτικη φιλοξενία και τα τοπικά προϊόντα μας».

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η Ηπειρώτικη κουζίνα είναι αυθεντική και βασίζεται στα τοπικά προϊόντα που παράγει. Οι φημισμένες Ζαγορίσιες πίτες, τα καλοψημένα κρέατα, τα εξαιρετικής ποιότητας γαλακτοκομικά προϊόντα, τα φρέσκα λαχανικά και τα ολόφρεσκα ψάρια, οι γαρίδες Αμβρακικού, όλα μοναδικά μαγειρεμένα, απογειώνουν τις γευστικές αισθήσεις και εντυπωσιάζουν κάθε επισκέπτη!
Η Ήπειρος, κερνά νοστιμιά και στρώνει τραπέζι με παραδοσιακές συνταγές που μοσχοβολούν ρίγανη και θυμάρι! Η γαστρονομική μας κληρονομιά ζωντανεύει σε κάθε γωνιά του τόπου.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Πλούσιες δραστηριότητες μπορεί να δοκιμάσει κανείς και στις καταγάλανες παραλίες του Ιονίου όπως θαλάσσιο σκι στη Πάργα, καταδύσεις, windsurf στο Καραβοστάσι ,κανό και πτήσεις με αλεξίπτωτο.
Η παραλία του Βάλτου με τα καταγάλανα νερά προσφέρεται για θαλάσσιο σκι,ενώ μοναδικής ομορφιάς είναι οι καταγάλανες ακτές του Ιονίου, με τα ατελείωτα χιλιόμετρα δαντελωτής ακρογιαλιάς.
Χάρη στην ποικιλομορφία του φυσικού της περιβάλλοντος η Ήπειρος παρέχει ένα σπάνιο συνδυασμό δυνατοτήτων, από τον πιο ορεινό τουρισμό μέχρι την πιο ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία, με τις κοσμοπολίτικες αλλά και ερημικές παραλίες σε μια εναλλαγή που ξαφνιάζει.
Αυτή η διαφορετική Ήπειρος προσφέρει πολλές ευκαιρίες στους λάτρεις της φύσης και των υπαίθριων δραστηριοτήτων.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Στην Ήπειρο θα βρείτε καταλύματα για όλες τις προτιμήσεις και για κάθε βαλάντιο. Σε έναν τόπο που δεν έχει αλλοτριωθεί από τον μαζικό τουρισμό, μπορείτε να απολαύσετε ποιοτικές και πολυτελείς διακοπές σε προσιτές τιμές.
Ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε:

HOOGA

Η κάθε ημέρα κυλά σαν μια βαθιά αναπνοή…
Σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό του περιβάλλον, εμποτισμένο με το πλούσιο ελληνικό φως του ήλιου, το ολοκαίνουργιο 5* ξενοδοχείο HOOGA στον Μύτικα Πρέβεζας, σχεδιάστηκε για να προσφέρει στους επισκέπτες άνεση και ποιοτική διαμονή από την πρώτη στιγμή.
Ο minimal σχεδιασμός, η αίσθηση της γης, της πέτρας και του ξύλου, η παρουσία νερού και φυσικών φυτών σε τέλεια αρμονία δημιουργoύν την πιο ζεστή ατμόσφαιρα.
Από το πρωινό φως του ήλιου έως την ειδυλλιακή δύση του, η κάθε ημέρα κυλά σαν μια «βαθιά αναπνοή».
Στο HOOGA, η πολυτέλεια και η άνεση συναντιούνται με μια σπιτική ατμόσφαιρα.
Η προσεκτικά επιλεγμένη τοποθεσία του -πολύ κοντά στην πόλη της Πρέβεζας- προσφέρει πρόσβαση σε ζωντανές εκδηλώσεις καθώς και σε δραστηριότητες στη φύση.
Τοποθεσία: Μύτικας Πρέβεζας
Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.hooga.gr
Τηλ.: +30 26820 42000 / +30 6937 113 123

MarΒella Elix

Αξέχαστες εμπειρίες διακοπών με την αύρα του Ιονίου
Σε μια κατάφυτη έκταση πάνω από την παραλία Καραβοστάσι στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, το MarΒella Elix, το νέο μέλος της αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων MarBella Collection, αποτελεί μια όαση αυθεντικής πολυτέλειας που σε υποδέχεται με θέρμη, υποσχόμενη χαλάρωση και περιπέτεια.
Ονειρέψου ένα τοπίο όπου το παιχνίδισμα του ήλιου σε προσκαλεί να αφεθείς….χαλαρώνοντας στις όμορφες παραλίες, βουτώντας στο τιρκουάζ Ιόνιο Πέλαγος, επιλέγοντας από μια εκπληκτική σειρά δραστηριοτήτων και γαστρονομικών απολαύσεων.
Το να εμπνέεις αξέχαστες εμπειρίες διακοπών είναι τέχνη. Έλα να ζήσεις τις δικές σου στο MarBella Elix.
Τοποθεσία: Πέρδικα Θεσπρωτίας
Ενημερωθείτε για τις προσφορές εδώ

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης