Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Στον αέρα το νέο deltamoms.gr από τη Δέλτα, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και για καλό σκοπό

tags :
Στον αέρα το νέο deltamoms.gr από τη Δέλτα, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και για καλό σκοπό
Γιατί όταν είσαι μαμά, θέλεις να μαθαίνεις, να κερδίζεις, αλλά και να προσφέρεις

Η ΔΕΛΤΑ, ο καθημερινός σύμμαχος της μητέρας στην ανάπτυξη των παιδιών της με προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, τώρα προσκαλεί όλες τις μανούλες να επισκεφθούν το ανανεωμένο deltamoms.gr και να γίνουν μέλη του deltamoms club!
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ως σύγχρονη νέα μητέρα, ενώνει τη φωνή της με τη ΔΕΛΤΑ σε αυτό το κάλεσμα προς τις νέες μανούλες, με σκοπό να τις ενθαρρύνει να γίνουν μέλη μίας διαδικτυακής κοινότητας που εστιάζει με αισιοδοξία στη φροντίδα των παιδιών, αλλά και υποστηρίζει τη μητέρα στο μαγικό και γεμάτο προκλήσεις ταξίδι της μητρότητας.
Σε μία τηλεοπτική και διαδικτυακή περιεκτική επικοινωνία, που μιλάει στην καρδιά των μητέρων, η ΔΕΛΤΑ και η Σταματίνα Τσιμτσιλή τις προσκαλούν στη νέα αυτή κοινότητα, η οποία σκοπό έχει να υποστηρίζει τη μητέρα και το παιδί, αλλά και να σταθεί δίπλα στους γονείς εκείνους που μεγαλώνουν μόνοι τα παιδιά τους.
Με κάθε εγγραφή στο deltamoms club, η ΔΕΛΤΑ στηρίζει έμπρακτα μονογονεϊκές οικογένειες σε συνεργασία με την Ένωση Μαζί για το Παιδί, αποδεικνύοντας τη γνήσια αφοσίωσή της στα παιδιά, αλλά και τους γονείς, και ιδιαίτερα σε εκείνους που αγωνίζονται μόνοι για να τα μεγαλώσουν.
Η μητρότητα αλλάζει τη ζωή της γυναίκας, την καθημερινότητά της, τα συναισθήματά της, τις προτεραιότητές της.
Η μαμά ανακαλύπτει νέους ρόλους, καινούργιες δεξιότητες.
Ένας καινούργιος κόσμος «γεννιέται» κάθε φορά. Γιατί με κάθε παιδί γεννιέται και μία μαμά.
Η επίσκεψη στο deltamoms.gr προσφέρει χρήσιμες συμβουλές ειδικών, ανταλλαγή εμπειριών, προτάσεις για την ανατροφή των παιδιών χωρίς υποδείξεις, χρήσιμα εργαλεία, αλλά και εκπτωτικά κουπόνια, για κάθε μητέρα που θέλει το καλύτερο για τα παιδιά της, ώστε να βιώσει όσο το δυνατόν καλύτερα την περίοδο της μητρότητας, με λιγότερες έννοιες και πολύ φροντίδα.
Έλα κι εσύ στο deltamoms.gr.
Γιατί με κάθε παιδί γεννιέται και μία μαμά!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης