Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Την Τετάρτη 12 Μαΐου η κηδεία του Θ. Λαβίδα της Lavipharm

Την Τετάρτη 12 Μαΐου η κηδεία του Θ. Λαβίδα της Lavipharm
Ο Θανάσης Λαβίδας μεταμόρφωσε την οικογενειακή επιχείρηση σε έναν ολοκληρωμένο βιομηχανικό και εμπορικό εληνικό όμιλο στον χώρο του φαρμάκου
Σχετικά Άρθρα
Με βαθιά θλίψη, η οικογένεια της Lavipharm αποχαιρετά τον Πρόεδρο του Διοικητικού της Συμβουλίου Θανάση Λαβίδα, που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, 8 Μαΐου 2021, σε ηλικία 73 ετών.
Ο Θανάσης Λαβίδας, ως βασικός μέτοχος και επικεφαλής της Lavipharm από το 1976, μεταμόρφωσε την οικογενειακή επιχείρηση σε έναν ολοκληρωμένο βιομηχανικό και εμπορικό εληνικό όμιλο στον χώρο του φαρμάκου, ο οποίος σήμερα διατηρεί σημαντική δραστηριότητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και πορεύεται ισχυρός προς το μέλλον, έχοντας πίσω του μια αδιάκοπη ιστορία 110 ετών. Με την εμβληματική του μορφή και προσωπικότητα, ο Θανάσης Λαβίδας υπήρξε πρωτοπόρος σε πολλές πτυχές της επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής της χώρας μας, με το έργο του, την αστείρευτη δημιουργικότητα και τις καινοτομίες που εισήγαγε στον χώρο του φαρμάκου στην Ελλάδα. Οραματιστής, εξωστρεφής, ηθικός, ευγενής κι ανθρώπινος, έβαζε πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο.
Όλοι οι εργαζόμενοι της Lavipharm%, θρηνώντας την απώλεια ενός εξαιρετικού ηγέτη, εργοδότη κι ανθρώπου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του, δεσμευόμενοι το έργο του να συνεχιστεί τιμώντας την πλούσια παρακαταθήκη που αφήνει.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021, στις 10 π.μ. στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, τηρώντας τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα. Αντί στεφάνων, δωρεές μπορούν να γίνουν, στη μνήμη του Θανάση Λαβίδα, στο MDA Ελλάς, Σωματείο για τη Φροντίδα Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις www.mdahellas.gr και το Ίδρυμα Aurora για την αντιμετώπιση αιματολογικών νοσημάτων www.aurora.gr.
Η Lavipharm, με πορεία 11 ετών, είναι σήμερα ένας ολοκληρωμένος ελληνικός όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμακευτικών, παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων στην Ελλάδα με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

www,bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης