Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κίνα: Νέες ενισχύσεις στις μικρές επιχειρήσεις για τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας

Κίνα: Νέες ενισχύσεις στις μικρές επιχειρήσεις για τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας
Οι κινήσεις που θα γίνουν, θα βελτιώσουν τις πολιτικές, αντισταθμίζοντας τις επιπτώσεις που είχε η πανδημία σε αυτές τις επιχειρήσεις
Σχετικά Άρθρα

Το Πεκίνο δημοσιοποίησε μία εγκύκλιο για τη συνέχιση των πολιτικών χορήγησης επιδοτήσεων, με στόχο την ενίσχυση της χρηματοδότησης των μικρών επιχειρήσεων.
Μέσω ειδικών δαπανών του κεντρικού προϋπολογισμού, η Κίνα θα επιβραβεύσει και θα δώσει επιδοτήσεις σε επαρχίες, όπου οι επιχειρήσεις αυτές, θα έχουν ευρύτερη και φθηνότερη πρόσβαση σε χρηματοδοτήσεις για την περίοδο 2021-2023, σύμφωνα με την εγκύκλιο που εξέδωσαν τα υπουργεία Οικονομικών, Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Πληροφορικής.
Οι κινήσεις που θα γίνουν, θα βελτιώσουν τις πολιτικές, αντισταθμίζοντας τις επιπτώσεις που είχε η πανδημία COVID-19 σε αυτές τις επιχειρήσεις, αλλά και θα μειώσουν την πίεση που δέχθηκαν στα οικονομικά δεδομένα τους.
Οι ίδιες πρωτοβουλίες, περιλαμβάνουν την αύξηση της οροφής στη χορήγηση επιβραβεύσεων σε περιοχές με σημαντικά θετικά αποτελέσματα, την προσφορά προνομιακών κινήτρων πολιτικής σε περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Κίνας, αλλά και την επιτάχυνση της διαδικασίας επιβεβαίωσης των στοιχείων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης