Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παρουσία Σακελλαροπούλου και Σχοινά η ταυτόχρονη έπαρση ελληνικής και ευρωπαϊκής σημαίας στην Ακρόπολη

Παρουσία Σακελλαροπούλου και Σχοινά η ταυτόχρονη έπαρση ελληνικής και ευρωπαϊκής σημαίας στην Ακρόπολη
Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 9/5 στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης η ταυτόχρονη έπαρση της ελληνικής σημαίας και της σημαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αφορμή τη σημερινή «Ημέρα της Ευρώπης»

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτη Σχοινά, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 9/5 στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης η ταυτόχρονη έπαρση της ελληνικής σημαίας και της σημαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αφορμή τη σημερινή «Ημέρα της Ευρώπης».
«Ημέρα της Ευρώπης σήμερα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Ελληνική και ευρωπαϊκή σημαία για πρώτη φορά μαζί στο μνημείο του οικουμενικού πολιτισμού. Μια μοναδική, ανεπανάληπτη στιγμή. Ελλάδα και Ευρώπη μαζί, πάντα συνεπείς στα κελεύσματα της Ιστορίας» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μ. Σχοινάς.
sxoinas_1.JPG
«Η Σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης κυματίζει και η «Ωδή στη χαρά» ανακρούεται στη Σκεπή του Ευρωπαϊκού πολιτισμού... στην Ακρόπολη των Αθηνών» ανέφερε σε ανάρτηση στο twitter, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Στην Ακρόπολη ο Βαρβιτσιώτης

«Οι δύο Σημαίες μαζί - 40 χρόνια μαζί!», ανέφερε στο δικό του μήνυμα στο twitter ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μ. Βαρβιτσιώτης, ο οποίος παραβρέθηκε στην Ακρόπολη για την έπαρση των δύο σημαιών.
«Στην Τελετή Έπαρσης των Σημαιών Ελλάδας και Ευρώπης στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, σύμβολο της Δημοκρατίας, για τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης και τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην Ε.Ε, παρουσία της Α.Ε της Προέδρου της Δημοκρατίας. Χρόνια Πολλά Ευρώπη!», πρόσθεσε.
varvitsiotis.JPG

N. Ανδρουλάκης: Τιμούμε την Ημέρα της Ευρώπης

O Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε: «Τιμούμε την Ημέρα της Ευρώπης, με την έπαρση των σημαιών της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ενωσης στην Ακρόπολη, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας και του Επιτρόπου Μαργαρίτη Σχοινά».
androulakis.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης