Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ποινική δίωξη για πλημμέλημα σε βάρος του 22χρονου επιδειξία στη Νέα Σμύρνη

Ποινική δίωξη για πλημμέλημα σε βάρος του 22χρονου επιδειξία στη Νέα Σμύρνη
Ο νεαρός, που φέρεται να έχει ανάλογες καταγγελίες σε βάρος του, συνελήφθη καθώς αναγνωρίστηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος
Την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος, απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος του 22χρονου επιδειξία που συνελήφθη μετά από καταγγελία 25χρονης, ότι το βράδυ της Τετάρτης την ακολούθησε από την στάση του Τραμ και για 300 μέτρα, ώσπου να μπει στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη.

Η νεαρή κοπέλα δημοσιοποίησε το βίντεο και έβαλε τέλος στη δράση του.

 Και άλλες καταγγελίες σε βάρος του 22χρονου

Ο νεαρός, που φέρεται να έχει ανάλογες καταγγελίες σε βάρος του, συνελήφθη καθώς αναγνωρίστηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος που υπήρχε στην είσοδο της πολυκατοικίας της καταγγέλλουσας, ενώ οι αστυνομικοί φαίνεται να εντόπισαν δακτυλικά του αποτυπώματα στην πόρτα της πολυκατοικίας.

Επίσης, σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης στη Νέα Σμύρνη, ενώ έχει κατασχεθεί ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ταυτοποιήθηκε σε τρεις παρόμοιες περιπτώσεις που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως.
Η υπόθεση θα εκδικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο όπου παραπέμφθηκε ο κατηγορούμενος, ο οποίος δικαιούται να λάβει ολιγοήμερη προθεσμία για την δίκη του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης