Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παυλάκης: Είμαστε σε εβδομάδα αναμονής για να δούμε εάν έγινε ζημιά και πόση το Πάσχα

Παυλάκης: Είμαστε σε εβδομάδα αναμονής για να δούμε εάν έγινε ζημιά και πόση το Πάσχα
Εάν υπάρξει ένα νέο τεράστιο κύμα, θα ξανακλείσουν όσα ανοίγουν διατύπωσε ο κ.Παυλάκης
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως είμαστε σε εβδομάδα αναμονής προκειμένου να δούμε εάν έγινε ζημιά και πόση κατά τη διάρκεια των ημερών του Πάσχα διατύπωσε ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γ. Παυλάκης.
«Αν υπάρξει άλλο τεράστιο κύμα, θα ξανά κλείσουν όσα ανοίγουν.
Το θέμα είναι να μην υπάρξει.
Το πρόβλημα είναι τα καινούργια στελέχη του ιού που είναι πάντα επίφοβα.
Μέσα σε 1 - 2 μήνες μπορούν να επικρατούν» είπε μιλώντας στο Mega ο κ.Παυλάκης, ο οποίος έφερε ως παράδειγμα την περίπτωση του Ισραήλ, όπου αναζωπυρώθηκε η πανδημία πέρσι το καλοκαίρι.
Ο κ.Παυλάκης είπε πως «τα αποτελέσματα στα γρήγορα τεστ χθες ήταν ανησυχητικά» ενώ ερωτηθείς για την εστίαση, είπε ότι «ο χρόνος θα δείξει αν άνοιξε προσεκτικά όπως πρέπει ή άτσαλα».
Σχετικά με τα χαμηλά ποσοστά των ηλικιωμένων εμβολιασμένων, τόνισε ότι «το να φοβάται ένας 80άρης ότι ένα εμβόλιο θα του αλλάξει το DNA ή ότι το εμβόλιο θα του κάνει προβλήματα σε 20 χρόνια, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά», κάνοντας λόγο για «απαράδεκτα φαινόμενα» ενώ την ίδια στιγμή εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των νέων στους εμβολιασμούς.
«Οι νέοι φέρονται πιο λογικά από ορισμένους άλλους» είπε ο κ.Παυλάκης, τονίζοντας ότι οι υγειονομικοί πρέπει να εμβολιάζονται υποχρεωτικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης