Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κούγιας για Φουρθιώτη: Δεν είμαι πλέον συνήγορός του

Κούγιας για Φουρθιώτη: Δεν είμαι πλέον συνήγορός του
Όπως αναφέρει, ορισμένοι δημοσιογράφοι «δημοσιοποιούν κακεντρεχή σχόλια και εκφράζουν απορίες γιατί δεν είμαι δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη στην υπόθεση, υποκινούμενοι από τους επιχειρηματίες-αφεντικά τους»

Σε δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση Φουρθιώτη προέβη ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας όπου ξεκαθαρίζει ότι δεν εκπροσωπεί τον παρουσιαστή και μάλιστα «απαγορεύει» σε οποιονδήποτε να χρησιμοποιεί το όνομά του και την ιδιότητά του με αφορμή την υπόθεση του παρουσιαστή.
Όπως αναφέρει, ορισμένοι δημοσιογράφοι «δημοσιοποιούν κακεντρεχή σχόλια και εκφράζουν απορίες γιατί δεν είμαι δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη στην υπόθεση, υποκινούμενοι από τους επιχειρηματίες-αφεντικά τους».
Η απάντηση σε αυτό είναι σύμφωνα με τον ίδιο πως μόλις υπήρξε έκδοση προσωρινής διαταγής που «δικαίωσε το Μένιο Φουρθιώτη στην αντιδικία του με τον επιχειρηματία Γιάννη Φιλιππάκη» ο ίδιος σταμάτησε να είναι πλέον συνήγορός του.
«Δεν είμαι πλέον συνήγορός του και δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω τους λόγους, για τους οποίους δεν τον εκπροσωπώ πλέον, αφού αυτό το απαγορεύει ο Κώδικας Δεοντολογίας των Δικηγόρων και μπορώ να το κάνω μόνο αν μου το επιτρέψει ο κ. Φουρθιώτης» τονίζει.
Στο πλαίσιο αυτό, ο δικηγόρος απαγορεύει «σε οποιονδήποτε προσπαθεί, είτε για να λύσει τις προσωπικές του διαφορές με μένα εξαιτίας των αντιδικιών του με εντολείς μου, είτε για να λύσει τις αντιδικίες του με τον κ. Φουρθιώτη, να χρησιμοποιεί το ονοματεπώνυμό μου και την επαγγελματική μου ιδιότητα».


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης