Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Sherlock... η νέα πλατφόρμα ανάλυσης των κρυπτονομισμάτων από τη Fidelity

Sherlock... η νέα πλατφόρμα ανάλυσης των κρυπτονομισμάτων από τη Fidelity
Η πλατφόρμα, που ονομάζεται Sherlock, θα είναι παρόμοια με το Terminal του Bloomberg
Ο γίγαντας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Fidelity εμβαθύνει πλέον στον χώρο των ψηφιακών νομισμάτων με την ανακοίνωση μιας πλατφόρμας ανάλυσης που ονομάζεται Sherlock.
Ειδικότερα, η Fidelity Investments - η οποία έχει 10 τρισ. δολάρια περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση - παρουσίασε μια ψηφιακή λύση δεδομένων και αναλυτικών στοιχείων για να βοηθήσει τους θεσμικούς επενδυτές και τους διαχειριστές κεφαλαίων.
Η πλατφόρμα, που ονομάζεται Sherlock, θα είναι παρόμοια με το Terminal του Bloomberg και θα συγκεντρώσει δεδομένα για θεμελιώδη και τεχνική ανάλυση, δεδομένα blockchain, δεδομένα αγοράς, ανάλυση κοινωνικών συναισθημάτων και ειδήσεις του κλάδου σε μία πύλη.

Η εστίαση στα κρυπτονομίσματα

Η πλατφόρμα θα περιλαμβάνει έρευνα σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης από ορισμένους από τους κορυφαίους παρόχους θεσμικών δεδομένων, εκτός από μοναδικά αναλυτικά στοιχεία για να βοηθήσει τους επενδυτές να αξιολογήσουν την αγορά, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Η νέα πλατφόρμα θα ανταγωνιστεί τις υπάρχουσες λύσεις από εταιρείες όπως η Messari, η οποία κυκλοφόρησε το 2018 μία για την παροχή αναλύσεων.
Η ερευνητική εταιρεία Delphi Digital, η οποία ανακοίνωσε συνεργασία με την εταιρεία τυχερών παιχνιδιών Kirazraft, είναι ένας άλλος πάροχος σε βάθος έρευνας και ανάλυσης για θεσμικούς πελάτες.
Άλλες πλατφόρμες που προσφέρουν ένα βαθύτερο επίπεδο δεδομένων και αναλυτικών στοιχείων είναι οι Glassnode, Skew, Coin Metrics, Dune Analytics και Santiment.

Vora: Αυξημένο το ενδιαφέρον για τον χώρο της κρυπτογράφησης

Ο Kevin Vora, αντιπρόεδρος της Fidelity Center for Applied Technology, αναγνώρισε το αυξημένο θεσμικό ενδιαφέρον για τον χώρο κρυπτογράφησης.
"Ήταν συναρπαστικό να βλέπουμε την τεράστια ανάπτυξη του χώρου των ψηφιακών στοιχείων τα τελευταία χρόνια και ενώ η αγορά ωριμάζει γρήγορα, έχουμε ακούσει από θεσμικούς επενδυτές ότι υπάρχει ακόμη ανάγκη για μια ολοκληρωμένη και προσβάσιμη λύση δεδομένων", ανέφερε.
Εκτός από ένα προηγμένο σύνολο εργαλείων ανάλυσης για θεσμικούς επενδυτές, το Sherlock θα επιτρέψει επίσης στους χρήστες να εξερευνήσουν τα δεδομένα εκτός πλατφόρμας για μοντελοποίηση και δοκιμή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης