Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Στις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον η Καυκάς

tags :
Στις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον η Καυκάς

Η εταιρεία διακρίθηκε για 7η φορά ως ένα από τα Best Workplaces στην Ελλάδα

Για 7η φορά η Β. Καυκάς Α.Ε. βραβεύτηκε ως μία από τις δέκα επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήγαγε το Great Place to Work® Institute Hellas.

Η Καυκάς κατατάσσεται στη δεκάδα των «μεγάλων επιχειρήσεων» (με περισσότερους από 250 εργαζομένους) με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα σύμφωνα με τα αποτελέσματα της φετινής έρευνας.
Η διάκριση αυτή, ειδικά εν μέσω των δύσκολων συνθηκών που βιώνουμε, λόγω Covid-19, αποτελεί επιστέγασμα της δέσμευσης της Καυκάς για ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο κυριαρχούν ο σεβασμός, το ήθος, η ομαδικότητα, η ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ των εργαζομένων και το πάθος για συνεχή βελτίωση, επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η εταιρία.
Η εταιρία εδώ και 46 χρόνια τιμά και στηρίζει έμπρακτα τους εργαζομένους της, και εκείνοι της το ανταποδίδουν με αφοσίωση και πίστη.
Συγκεκριμένα, η Καυκάς, μέσω του θεσμού των «Extra Mile Champion», αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις προσπάθειες των εργαζομένων της να φέρουν προστιθέμενη αξία στο σύνολο της, επενδύει στα ταλέντα τους μέσω του προγράμματος HiPos (High Potentials) και επιδοτεί μεταπτυχιακές σπουδές με προοπτικές εξέλιξης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναπτυχθούν επαγγελματικά.
Παράλληλα, αναγνωρίζει συνεχώς την αξία της προσωπικής ανάπτυξης και συμβάλει στην εξέλιξη των εργαζομένων της, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης στο Kafkas Institute of Training & Development ενώ επενδύσει και σε πολλαπλές εξωτερικές εκπαιδεύσεις στον τομέα δράσης κάθε εργαζόμενου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης