Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαθανάσης: Χωρίς περιορισμό στις μετακινήσεις για την εστίαση από τις 3/5

Παπαθανάσης: Χωρίς περιορισμό στις μετακινήσεις για την εστίαση από τις 3/5
Σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 23:00 το βράδυ είπε ο κ.Παπαθανάσης
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως δεν θα απαιτείται η αποστολή sms για τη μετάβαση σε κατάστημα εστίασης διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ν. Παπαθανάσης.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Παπαθανάσης είπε ότι η εστίαση θα λειτουργήσει από τις 3/5 χωρίς περιορισμό στις μετακινήσεις, αν και διευκρίνισε πως θα είναι σε ισχύ η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 23:00 το βράδυ.
«Μετά τις 23:00 μόνο οι εργαζόμενοι μπορούν να κυκλοφορούν» είπε ο κ.Παπαθανάσης, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να υπολογίζουν το χρόνο τους ώστε, στις 23:00 να έχουν φτάσει στα σπίτια τους.
Ερωτηθείς σχετικά με το εάν στην εστίαση που ανοίγει τη Δευτέρα συμπεριλαμβάνονται και τα μπαρ, καθώς έχει προκύψει σύγχυση, είπε πως το θέμα των ΚΑΔ που θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα, καθώς και η χρήση του sms μετακίνησης, αποτελούν τα σημερινά υπό εξέταση θέματα της Επιτροπής.
«Όλο το σύστημα των sms είναι υπό αναμόρφωση, να περιμένουμε να δούμε τις αποφάσεις.
Στο τέλος της ημέρας θα υπάρξουν ανακοινώσεις» είπε ο κ.Παπαθανάσης αναφέροντας ότι τη Δευτέρα θα είναι ξεκάθαρο το πώς θα λειτουργήσουν».¨
Ερωτηθείς και για το εάν θα λειτουργήσει και το λιανεμπόριο χωρίς την αποστολή sms, ο υπουργός επανέλαβε ότι «το θέμα είναι υπό αναμόρφωση», ζητώντας υπομονή μέχρι τις ανακοινώσεις.
Όσο αφορά στο θέμα των γυμναστηρίων επεσήμανε ότι, πρέπει «να περιμένουμε να ανοίξει η εστίαση, να δούμε το θέμα της διασποράς»
Σε ερώτηση για το εάν με το άνοιγμα του Τουρισμού θα υπάρξει πλήρης απελευθέρωση των μετακινήσεων, ο κ.Παπαθανάσης έκανε παράκληση να «δούμε» την επόμενη εβδομάδα που είναι «ένα βήμα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης