Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Release: Η collection της DUR Άνοιξη - Καλοκαίρι 2021 με έμπνευση από τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης

tags :
Release: Η collection της DUR  Άνοιξη - Καλοκαίρι 2021 με έμπνευση από τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης
Η συλλογή που απελευθερώνει τον σύγχρονο άνδρα

“RELEASE” ονομάζεται η συλλογή της DUR για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2021 που δημιουργήθηκε σε μια ιδιαίτερη συγκυρία, συνδέοντας την επέτειο της Εθνικής Εορτής με τη λαχτάρα των σύγχρονων κοινωνιών να διώξουν τα «δεσμά» της πανδημίας και τους περιορισμούς που έχει φέρει.
Ειδικότερα, στη συλλογή “RELEASE” της DUR κατέχει ξεχωριστή θέση το λευκό πουκάμισο με πηγή έμπνευσης τον Εύζωνα, που συμπληρώνεται από το σταθερό μπλε βαμβακερό cotton – twill, ως μια σύγχρονη αναπαράσταση της φέρμελης – γιλέκου. Ενώ το κόκκινο ανεξίτηλο κολάρο, που ακολουθείται από φούντες μεταξοτυπίας στο ύφασμα κάνει τη δική του σαφή αναφορά στο φάριο - καπέλο του Εύζωνα.
Στα ιδιαίτερα κομμάτια της συλλογής ανήκει και το πουκάμισο που φέρει ρίγες διαφορετικού φάρδους και αποχρώσεων του μπλε και καλεί το ανδρικό κοινό να αποενοχοποιηθεί από τα στιλιστικά λάθη.
Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το σαφάρι πουκάμισο από βαμβακερή ποπλίνα, με μεταξοτυπία λιονταριού στην πλάτη, που σηματοδοτεί τον ήρωα και την περιπέτεια που κρύβει καθένας μέσα του.
Σταθερή αξία και για αυτή τη σεζόν αποτελεί η polo μπλούζα και συγκεκριμένα η «DUR Polo Pique», πλεγμένη με φίνο βαμβάκι Pima, σε 27 διαφορετικά χρώματα.
Με στόχο την άνεση στην καθημερινότητα στα new entries της “RELEASE” υπάρχει το μαύρο jersey παντελόνι, με λάστιχο στη μέση και κορδόνι σε ίσια γραμμή, μια passepartout επιλογή για κάθε συνδυασμό, που προσφέρει ελευθερία στην καθημερινότητα.
Αλλά και πέρα από τα όρια της καθημερινότητας, το Jacket ιστιοπλοΐας της DUR σε τρεις αποχρώσεις του βυσσινί, ίντιγκο και κάρυ είναι ένα αδιάβροχο πανάλαφρο μπουφάν που ολοκληρώνει το στιλ σε κάθε άνδρα.
Επιπλέον, στην κληρονομιά της DUR βρίσκεται η συνεργασία με τοπικούς υποδηματοποιούς της Αχαϊκής Πρωτεύουσας που με κορυφαία υλικά και πολύ μεράκι χειροτεχνούν και φέτος δημιουργώντας το εικονικό «Βoat Shoe».
Τα υλικά, οι λεπτομέρειες και η ανθεκτικότητά του αλλά και οι τρεις μοναδικές αποχρώσεις, tabac, μπορντό-μπλε και λευκό-μπλε το καθιστούν must-have κομμάτι στην ανδρική γκαρνταρόμπα.
Τέλος, η χρονιά αυτή σηματοδοτεί την επέτειο της εταιρίας για τα 60 χρόνια στον χώρο της ανδρικής μόδας και παρουσιάζει το επετειακό άρωμα “SIXTY”, που αποκαλύπτει την ουσία της ανδρικής αποφασιστικότητας και πληρότητας.
Συνολικά, πρόκειται για μια συλλογή που απελευθερώνει τον σύγχρονο άνδρα και αντιπροσωπεύει όλους εκείνους που αναζητούν να δημιουργήσουν, να ντυθούν με κέφι, να φροντίσουν τη διάθεσή τους, μα κυρίως να αναπνεύσουν ελεύθερα. H DUR με τη συλλογή “RELEASE” για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2021 προσφέρει προτάσεις για καθημερινές εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ, αλλά και για καλοκαιρινές βόλτες που χαρακτηρίζονται από άνεση και μοντέρνο σχεδιασμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης