Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν χώροι και εξοπλισμοί για εκδηλώσεις καλλιτεχνών

Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν χώροι και εξοπλισμοί για εκδηλώσεις καλλιτεχνών
Ο Δήμος Αθηναίων θα παρέχει σε καλλιτέχνες και ομάδες, που θα υποβάλουν αίτηση, όλες τις απαιτούμενες υποδομές

Στη δωρεάν διάθεση χώρων και εξοπλισμού για παραστάσεις και συναυλίες προχωρά ο δήμος Αθηναίων, προκειμένου να στηρίξει τους καλλιτέχνες και τους εργαζόμενους στον χώρο του θεάματος και του πολιτισμού.
Αναλυτικότερα, ο Δήμος Αθηναίων θα παρέχει σε καλλιτέχνες και ομάδες, που θα υποβάλουν αίτηση, όλες τις απαιτούμενες υποδομές, δηλαδή ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό, βασικό backline, roof stage, τεχνικό προσωπικό, προσωπικό φύλαξης και προσωπικό ταξιθεσίας.
Είναι η δεύτερη χρονιά που ο Δήμος Αθηναίων προχωρεί σε αντίστοιχο πρόγραμμα ενίσχυσης των καλλιτεχνών, καθώς το 2020 πραγματοποίησε 116 εκδηλώσεις, τις οποίες παρακολούθησαν περισσότεροι από 31.000 θεατές και 8.000 ψηφιακοί θεατές, με τη συμμετοχή 780 ωφελούμενων καλλιτεχνών και εργαζομένων, ενώ τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
‘Οπως ανακοινώθηκε, οι ακριβείς ημερομηνίες και ο τρόπος διεξεγωγής τους θα διαμορφωθούν βάσει των νέων υγειονομικών μέτρων που θα ανακοινωθούν από την κυβέρνηση.
Σημειώνεται ότι οι προτάσεις θα υποβάλλονται μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: cultureinathens@gmail.com.
Η αξιολόγηση, η επιλογή και ο προγραμματισμός των προτάσεων που θα υποβληθούν θα πραγματοποιηθούν από την Επιτροπή Εκδηλώσεων & Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης