Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ποιο επιχειρηματικό μοντέλο θα μεγιστοποιήσει τις κρατήσεις για ταξίδια

tags :
Ποιο επιχειρηματικό μοντέλο θα μεγιστοποιήσει τις κρατήσεις για ταξίδια
Σύμφωνα με τα δεδομένα, υπάρχει προτίμηση για κράτηση μέσω OTA μεταξύ των καταναλωτών
Τις προτιμήσεις στις κρατήσεις για ταξίδια, αποκαλύπτουν νέα δεδομένα από την OnePoll και eDreams ODIGEO.
Η έρευνα με 10.000 άτομα από οκτώ χώρες, ρίχνει φως στο στοιχείο της διαδικασίας κράτησης που οι ταξιδιώτες απολαμβάνουν λιγότερο. Καθώς και πώς μπορεί αυτό να ξεπεραστεί κάνοντας κράτηση με Online Travel Agencies (OTA).
Σύμφωνα με τα δεδομένα, υπάρχει προτίμηση για κράτηση μέσω OTA μεταξύ των καταναλωτών.
Το 80% παγκοσμίως που βρήκαν πιο βολικές και φθηνότερες ταξιδιωτικές επιλογές μέσω ενός OTA, έκαναν κράτηση από εκεί.

Ποιο στοιχείο της διαδικασίας κράτησης απολαμβάνουν λιγότερο

* Ο χρόνος που χρειάστηκε για να βρουν την καλύτερη δυνατή τιμή 44%.
* Η δυσκολία στο να ευθυγραμμιστούν οι ημερομηνίες και οι ώρες πτήσης και διαμονής 40%.
* Η οργάνωση συνδέσεων πτήσεων για πολλαπλά ταξίδια 32%.


Κερδίζοντας χρόνο

Τα OTA μπορούν να λύσουν αυτά τα προβλήματα των ταξιδιωτών στις κρατήσεις. Συνδυάζοντας επιλογές από όλους τους παρόχους ταξιδιών με διαφορετική διαδρομή και τιμή για έναν προορισμό.
Σύμφωνα με μια ανάλυση του χρόνου κράτησης από το eDreams ODIGEO, οι καταναλωτές που θα την επιλέξουν για κράτηση θα εξοικονομήσουν ένα εκατομμύριο ώρες φέτος, σε σύγκριση με τις κρατήσεις απευθείας με μια αεροπορική εταιρεία. Αποφεύγοντας το λιγότερο ευχάριστο στοιχείο του προγραμματισμού ταξιδιού.
Εσωτερική μελέτη δείχνει ότι οι καταναλωτές εξοικονομούν κατά μέσο όρο 4,95 λεπτά κατά την κράτηση μέσω των επωνυμιών eDreams ODIGEO OTA, σε σύγκριση με την απευθείας κράτηση των ίδιων προϊόντων στον ιστότοπο μιας αεροπορικής εταιρείας.
Το ένα εκατομμύριο ώρες είναι η συνολική εξοικονόμηση χρόνου που αναμένεται το 2021 για όλους τους πελάτες του το eDreams ODIGEO.

Το “κυνήγι” της καλύτερης τιμής

“Σχεδόν οι μισοί από τους τουρίστες σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να θεωρούν ότι η αναζήτηση καλύτερης τιμής είναι το λιγότερο ευχάριστο στοιχείο του σχεδιασμού ταξιδιών, λέει ο Πάμπλο Κάσπερς, Διευθυντής Ταξιδιωτικών Υπηρεσιών στο eDreams ODIGEO.
Η τεχνολογία μας πραγματοποιεί οκτώ δισεκατομμύρια υπολογισμούς τιμών κάθε ώρα. Διασφαλίζοντας ότι παρουσιάζονται με την ευρύτερη επιλογή επιτρέποντας συγκρίσεις τιμών και διαδρομών.
Όσοι ταξιδιώτες βρήκαν μια φθηνότερη ή πιο βολική διαδρομή ταξιδιού σε OTA, το 80% στη συνέχεια προχώρησε σε κράτηση μέσω αυτής της διαδρομής”.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης