Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Τα decks των Yucatan αντηχούν στις εγκαταστάσεις της Βίκος!

tags :
Τα decks των Yucatan αντηχούν στις εγκαταστάσεις της Βίκος!
Η Βίκος Cola Zero Sugar υποδέχεται τους Yucatan

Ηλεκτρονική μουσική, dark διάθεση, industrial εμπειρία!
Η Βίκος Cola Zero Sugar υποδέχεται τους Yucatan και προσφέρει ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι που ξεκινά από τις βιομηχανικές της εγκαταστάσεις στο Καλπάκι Ιωαννίνων και αντηχεί στη φαντασία όλων!
Στις 21.4.2021 oι Yucatan, ένα από τα κορυφαία ελληνικά brands της ηλεκτρονικής μουσικής προσέφεραν μία μοναδική και πρωτότυπη μουσική εμπειρία μέσα από το εργοστάσιο της Βίκος ενώ θα ακολουθήσει και δεύτερη μέσα στο Μάιο. Το πρώτο DJ set με τίτλο VIKOS FACTORY έφερε τη σφραγίδα του DJ Frankie LLuc ενώ στο επόμενο θα έχει τα ηνία ο DJ Nick Jojo.
Η Βίκος Cola Zero Sugar συναντά τους Yucatan με κοινό σημείο το μηδέν, που συμβολίζει τη στιγμή της δημιουργίας, και σηματοδοτεί την κάθε νέα αρχή! Στη χερσόνησο του Yucatan βρίσκεται ο κρατήρας του αστεροειδούς που συγκρούστηκε με τη γη προκαλώντας αλλαγές στον πλανήτη. Είναι εκείνο το σημείο μηδέν από το οποίο δημιουργήθηκε νέα ζωή!
Η νέα Βίκος Cola Zero Sugar είναι εδώ για να συνοδεύσει κάθε νέο μας ξεκίνημα, κάθε μικρή ή σπουδαία στιγμή της ζωής μας. Και είναι εδώ γα να προσφέρει ένα ανατρεπτικό μουσικό βίωμα ηλεκτρονικής μουσικής για τους λάτρεις του είδους και όχι μόνο! Γιατί, άλλωστε, πάντα, κάθε Ζero είναι και μια νέα αρχή!

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.
Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.
Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 79.000m2, σε μια έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.
Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.
Το 2021 η εταιρεία λανσάρει τη Βίκος Cola Zero Sugar!
Η μόνη Cola Zero Sugar με Φυσικό Μεταλλικό Νερό και αποκλειστική συνταγή.
Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα. 
Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης