Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα Υόρκη: Δωρεάν... μαριχουάνα σε όσους εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού

Νέα Υόρκη: Δωρεάν... μαριχουάνα σε όσους εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού
Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δημιούργησαν και... ουρά στο συγκεκριμένο σημείο για τα τζάμπα τσιγάρα με χασίς
Σχετικά Άρθρα

Οι Νεοϋορκέζοι που εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού πέρα από την ανοσία που θα εξασφαλίσουν απέναντι στην πανδημία, πήραν ακόμη ένα... «δώρο» την Τρίτη και συγκεκριμένα ένα τσιγαριλίκι.
Η 20ή Απριλίου επιλέχθηκε ως ημερομηνία για συγκεκριμένο λόγο, καθώς έχει μέσα το περιβόητο 420, που για όσους κάνουν χρήση μαριχουάνας είναι συνθηματικό.
Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δημιούργησαν και... ουρά στο συγκεκριμένο σημείο για τα τζάμπα τσιγάρα με χασίς που δείχνοντας το πιστοποιητικό του εμβολιασμού τους, είτε σε έντυπο είτε στο κινητό τους, πήραν δώρο ένα τσιγάρο.
Ακτιβιστές που γιορτάζουν την πρόσφατη νομιμοποίηση της μαριχουάνας για ψυχαγωγικούς λόγους, έδωσαν τσάμπα από ένα τσιγαριλίκι σε όποιον είχε αποδεικτικό πως εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού, τουλάχιστον με μια δόση.
«Είναι η πρώτη φορά που μπορούμε να καθόμαστε και να δίνουμε νόμιμα τσιγαριλίκια στους ανθρώπους» δήλωσε ο O' Malley ένας από τους διοργανωτές της εκδήλωσης «Joints for Jabs» ενώ τόνισε πως υποστηρίζει ένθερμα την εθνική εμβολιαστική κάλυψη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης