Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Mytilineos: Πέριξ του 2,2% το επιτόκιο για το ομόλογο

Mytilineos: Πέριξ του 2,2% το επιτόκιο για το ομόλογο
Η τιμολόγηση του ομολόγου αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι
Σχετικά Άρθρα

Ξεκίνησε το βιβλίο προσφορών της Μυτιληναίος για την έκδοση του πράσινου ευρωομολόγου, ύψους 500 εκατ. ευρώ και διάρκειας 5,5 ετών και η αρχική καθοδήγηση του επιτοκίου κινείται στο 2,5%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Bankingnews.gr είχε αναφέρει σε πρόσφατη ανάλυσή του ότι το επιτόκιο στο ομόλογο του Μυτιληναίου θα διαμορφωθεί στο εύρος 2% - 2,25% (δείτε εδώ).
Η τιμολόγηση του ομολόγου αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι, και όπως ήδη έχει αναφέρει το bankingnews επειδή η έκδοση είναι πράσινη και συνδέεται με στόχους ΕSG, το επιτόκιο της έκδοσης θεωρητικά ενδέχεται να κινηθεί χαμηλότερα.
Σύμφωνα με πηγές της αγοράς ομολόγων το επιτόκιο μπορεί να κινηθεί ακόμα και προς το 2,20%.
Η Μυτιληναίος διαθέτει επταετές ευρωομόλογο λήξεως 2024 το οποίο διαθέτει κουπόνι 2,5% και η απόδοση έχει πέσει στο 1,6% με την τιμή να κινείται στο 102 % της ονομαστικής αξίας.
Οι BNP Paribas, Citigroup και HSBC, είναι οι γενικοί συντονιστές της έκδοσης, ενώ συνδιαχειριστές του βιβλίου προσφορών είναι οι Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Credit Suisse, Goldman Sachs, JP Morgan, Morgan Stanley και Nomura.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης