Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Γιώργος Κουκουδάκης, δήμαρχος Ύδρας: Στο τέλος Απριλίου θα έχει τελειώσει ο καθολικός εμβολιασμός στην Ύδρα

tags :
Γιώργος Κουκουδάκης, δήμαρχος Ύδρας: Στο τέλος Απριλίου θα έχει τελειώσει ο καθολικός εμβολιασμός στην Ύδρα
Οι επιχειρηματίες έχουν ξεκινήσει κι ετοιμάζουν τις επιχειρήσεις τους
Για την τουριστική κίνηση ενόψει του Πάσχα, καθώς και για την πορεία της φετινής καλοκαιρινής σεζόν μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 ο δήμαρχος Ύδρας, Γιώργος Κουκουδάκης, λέγοντας πως μέχρι το τέλος Απριλίου θα έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός όλων των κατοίκων στο νησί του Αργοσαρωνικού.
«Ας ελπίσουμε ότι, τηρώντας τα μέτρα ασφάλειας και καθώς προχωρά ο εμβολιασμός, θα γίνουν οι μετακινήσεις και να ζήσουμε το Πάσχα όπως πρέπει. Με προσοχή πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα απ’ ό,τι πέρυσι. Δεν έχουν διευκρινιστεί πολλά πράγματα, εάν θα επιτραπούν οι μετακινήσεις, εάν θα επιτραπεί στους τουρίστες να έρθουν στο νησί. Περιμένουμε τις ανακοινώσεις των Αρχών για το τι τελικά θα ισχύσει. Υπάρχει κόσμος με σπίτια στο νησί και οι Υδραίοι που μένουν στην Αθήνα και στον Πειραιά, θα έρθουν», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κουκουδάκης.
«Περιμένουμε να διευκρινιστούν πράγματα σχετικά με τις μετακινήσεις αφενός, με τη λειτουργία των καταστημάτων και κυρίως τις επιχειρήσεις της εστίασης, γιατί θέλουμε κι εμείς οι επισκέπτες μας να είναι ευχαριστημένοι όταν έρθουν στο νησί. Ούτε σκάφη επιτρέπονται ακόμη στο νησί. Περιμένουμε τις σχετικές ανακοινώσεις. Υπάρχει μια ανησυχία με το επιδημιολογικό φορτίο. Οι επιχειρηματίες έχουν ξεκινήσει κι ετοιμάζουν τις επιχειρήσεις τους. Σε κάποια φάση πρέπει κι εκείνοι να ανοίξουν και επανέλθουμε σε μια κανονικότητα», προσθέτει ο δήμαρχος του νησιού.
«Το ευχάριστο είναι ότι μέχρι το τέλος Απριλίου, απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, θα έχει τελειώσει ο καθολικός εμβολιασμός στην Ύδρα, που αυτό θα μα καθιστά ένα νησί covid free, με μια ανανεωμένη ασπίδα προστασίας έναντι του κορωνοϊού και της πανδημίας», τονίζει ο δήμαρχος Ύδρας.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bakingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης