Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Θα μιλήσει στη συνάντηση κορυφής για την κλιματική αλλαγή που διοργάνωσε ο Biden

Putin: Θα μιλήσει στη συνάντηση κορυφής για την κλιματική αλλαγή που διοργάνωσε ο Biden

Έχουν προσκληθεί 40 ηγέτες στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 22-23 Απριλίου

Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin θα μιλήσει στη συνάντηση κορυφής για την κλιματική αλλαγή, η οποία διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Αμερικανού προέδρου Joe Biden, και θα πραγματοποιηθεί με την μορφή της βιντεοδιάσκεψης στις 22 Απριλίου, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.
Εκεί ο Ρώσος πρόεδρος θα παρουσιάσει τις προσεγγίσεις της χώρας στο πλαίσιο της διαμόρφωσης μιας ευρείας διεθνούς συνεργασίας με στόχο την υπέρβαση των αρνητικών επιπτώσεων της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής.

Ζωντανή ομιλία

Ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Dmitiri Peskov, διευκρίνισε ότι η ομιλία του Putin θα είναι ζωντανή και όχι μαγνητοσκοπημένη.
Στη διεθνή συνάντηση κορυφής για την κλιματική αλλαγή που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 22-23 Απρίλιου και η οποία διοργανώνεται με πρωτοβουλία των ΗΠΑ, έχουν προσκληθεί 40 ηγέτες. Η συνάντηση θα έχει ως θέμα την συστράτευση των προσπαθειών για την μείωση των εκπομπών των βλαβερών ρύπων στο περιβάλλον.
Πρόσφατα ο Αμερικανός πρόεδρος Joe Biden είχε απευθύνει πρόσκληση στο Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin να συμμετάσχει σε αυτήν τη συνάντηση κορυφής και επιβεβαίωσε την πρόσκληση του κατά την διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο στις 13 Απριλίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης