Τελευταία Νέα
Διεθνή

Spiegel: 7 προορισμοί για ασφαλείς διακοπές στην Ελλάδα

Spiegel: 7 προορισμοί για ασφαλείς διακοπές στην Ελλάδα

Προϋπόθεση αρνητικό PCR τεστ ή πιστοποιητικό εμβολιασμού

Διακοπές στην Ελλάδα "τον πιο αγαπημένο προορισμό του καλοκαιριού", παροτρύνει τους αναγνώστες του η ηλεκτρονική έκδοση του Spiegel. Αφορμή η κατάργηση της καραντίνας για ταξιδιώτες από την Ε.Ε. και άλλες πέντε χώρες με προϋπόθεση αρνητικό PCR τεστ ή πιστοποιητικό εμβολιασμού.
Το τουριστικό γραφείο Attika Reisen που είναι εξειδικευμένο στην Ελλάδα ως προορισμό κάνει λόγο για το ενδιαφέρον ως επί το πλείστον εξατομικευμένων ταξιδιών και όχι με γκρουπ.
Για εξατομικευμένα ταξίδια προσφέρεται η Ελλάδα, επειδή διαθέτει πάνω από 3.000 νησιά συμπεριλαμβανομένων και των βραχονησίδων. Αρκετά για να προσφέρει τουριστικούς προορισμούς και για την επόμενη δεκαετία. Καταρχήν συνιστούμε νησιά που διαθέτουν μερικά χαρακτηριστικά, όπως μικρά καταλύματα, ρεαλιστικές τιμές και πολλή αυθεντικότητα. Σε μερικές περιπτώσεις και περισσότερο χρόνο για το ταξίδι στον τουριστικό προορισμό” αναφέρει ο ιστότοτοπος.

Ασφαλή νησιά

Εφτά νησιά της χώρας μας με ποιοτικά χαρακτηριστικά ενδεδειγμένα για την περίοδο που διανύουμε όπως, μικρά καταλύματα, ρεαλιστικές τιμές και αυθεντικότητα.
“Η Φολέγανδρος είναι για ρομαντικούς και όσους απολαμβάνουν τη ζωή… 8 ώρες με το πλοίο από τον Πειραιά. 
Η Λέρος είναι ιδανική για δύτες.
Τα Κύθηρα ενδείκνυνται για λάτρεις της φύσης και της ιστορίας.
Η Αστυπάλαια, σε σχήμα πεταλούδας, παρά τις βραχώδεις παραλίες και τις αμμουδιές, κάποιες από τις οποίες είναι προσβάσιμες  μόνο με βάρκα, διαθέτει ονειρεμένα χωριουδάκια.
Η Άνδρος, μια ώρα μόνο από το λιμάνι της Ραφήνας, προφέρει πάνω από 30 παραλίες και είναι καταπράσινη, διαθέτει ταβέρνες και είναι γνωστή για την παραδοσιακή της κουζίνα.
Η Εύβοια είναι γνωστή για τα ιαματικά λουτρά που έκαναν ο Ωνάσης, η Κάλλας και ο Τσόρτσιλ.
Τέλος η Σύρος έχει κόσμο χειμώνα-καλοκαίρι και οι κάτοικοι δεν ζουν πρωταρχικά από τον τουρισμό. Το νησί προσφέρεται για φίλους της αρχιτεκτονικής και ερευνητές”, καταλήγει το δημοσίευμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης