Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ - Οκτώ νεκροί από πυροβολισμούς στα γραφεία της FedEx στην Ινδιανάπολη

Νέο μακελειό στις ΗΠΑ - Οκτώ νεκροί από πυροβολισμούς στα γραφεία της FedEx στην Ινδιανάπολη
Αυτοκτόνησε ο ένοπλος δράστης στην Ινδιανάπολη
Σχετικά Άρθρα

Νέο μακελειό συγκλονίζει τις ΗΠΑ, καθώς ένοπλος σκότωσε οκτώ ανθρώπους και τραυμάτισε αρκετούς άλλους στα γραφεία της εταιρείας ταχυμεταφορών FedEx στην Ινδιανάπολη, προτού αυτοκτονήσει, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.
Η εκπρόσωπος της αστυνομίας της περιοχής Genae Cook, δήλωσε ότι οι αρχές εκτιμούν ότι πλέον δεν υπάρχει ενεργή απειλή για τη δημόσια ασφάλεια, όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία Ειδήσεων.
Το περιστατικό σημειώθηκε χθες Πέμπτη, αργά το βράδυ, στα γραφεία της FedEx στη Mirable Road της Ινδιανάπολης, κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της πόλης.
Η Cook δήλωσε ότι τέσσερις άνθρωποι έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία, ένας από τους οποίους βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση με τραύματα από σφαίρα, ενώ τρεις άλλοι έχουν διάφορους τραυματισμούς.
Η Cook επεσήμανε ότι δύο ακόμη τραυματίες έλαβαν τις πρώτες βοήθειες στο σημείο της επίθεσης και τους επετράπη να επιστρέψουν στο σπίτι τους, ενώ πολλοί άλλοι μετέβησαν μόνοι τους σε νοσοκομεία της περιοχής.
Εκπρόσωπος της FedEx δήλωσε ότι η εταιρεία συνεργάζεται με τις αρχές, προκειμένου να συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν.
indianapolis696.jpg

Η ανακοίνωση της FedEx

fedex.jpg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης