Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Kevin Durant (ΝΒΑ): 53 φορές πάνω η επένδυσή του στην Coinbase το 2017

Kevin Durant (ΝΒΑ): 53 φορές πάνω η επένδυσή του στην Coinbase το 2017

Ο σταρ του ΝΒΑ μέσω της Thirty Five Ventures έχει τοποθετηθεί κατά το παρελθών και σε άλλες εταιρείες

Στο ποσό ρεκόρ των 76 δισεκ. δολ. έφτασε η κεφαλαιοποίηση της Coinbase κατά την ημέρα εισαγωγής της στον τεχνολογικό δείκτη Nasdaq του αμερικανικού χρηματιστηρίου την Τετάρτη 14 Απριλίου με την τιμή της να κλείνει τελικά στα 328,28 δολ.
Ο πρωταγωνιστής του Brooklyn Nets, Kevin Durant, ο τρίτος ακριβοπληρωμένος  παίκτης του NBA, ήταν ένας από τους επενδυτές που συμμετείχε στη διαδικασία εισαγωγής της Coinbase στο χρηματιστήριο.
Κατά το παρελθόν μέσω της εταιρείας επενδύσεων, Thirty Five Ventures, ο Durant και ο συνεργάτης του Rich Kleiman επένδυσαν στην Coinbase το 2017. Τότε, η Coinbase εξασφάλισε κεφάλαια για τη χρηματοδότηση της σειράς D. Σε γύρο χρηματοδότησης άντλησε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια κάτι που ανέβασε την κεφαλαιοποίησή της στα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Joe Pompliano.
Η εταιρεία, της οποίας οι χρήστες ασχολούνται κυρίως με το bitcoin και το ethereum έχει τώρα κεφαλαιοποίηση που είναι 53 φορές υψηλότερη από ότι ήταν όταν ο Durant επένδυσε.

Χόμπι οι επενδύσεις

Δεν είναι σαφές το ποσό που Durant επένδυσε στην Coinbase το 2017, αλλά όπως έχει δείξει στο παρελθόν έχει επενδύσει σε διάφορες εταιρείες κατά το παρελθόν, όπως η επένδυσή του 1 εκατομμυρίου δολαρίων στην Postmates πριν από την πώλησή της στην Uber το 2020. Επένδυση 1 εκατομμυρίου δολαρίων στην Coinbase το 2017 θα αξίζει πάνω από 53 εκατομμύρια δολάρια σήμερα.
Ο Durant και η Thirty Five Ventures έχουν επίσης επενδύσει σε αρκετές νεοσύστατες εταιρείες, όπως η εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Acorns, ο οργανισμός esports Andbox και η εναλλακτική εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Alt.
Οι μετοχές του ανταλλακτηρίου των κρυπτονομισμάτων της Coinbase σημείωσαν άνοδο 1,4% την Πέμπτη και μερικοί αναλυτές της Wall Street εξακολουθούν να λένε ότι το Coinbase είναι αγορά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης