Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H Info Quest επίσημος διανομέας της Red Hat στην Ελλάδα και την Κύπρο

tags :
H Info Quest επίσημος διανομέας της Red Hat στην Ελλάδα και την Κύπρο

Η Info Quest Technologies, ως στρατηγικός συνεργάτης της Red Hat θα διανέμει τα open hybrid cloud προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του Red Hat OpenShift, της κορυφαίας διεθνώς πλατφόρμας Kubernetes

Η Info Quest Technologies ανακοινώνει την ανάληψη της διανομής των προϊόντων της Red Hat σε Ελλάδα και Κύπρο.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, για περισσότερα από 25 χρόνια η Red Hat βοηθά τους οργανισμούς παγκοσμίως, να υιοθετήσουν λύσεις ανοιχτού κώδικα να αντιμετωπίσουν τις συνεχώς μεταβαλλόμενες προκλήσεις αναφορικά με την ολοκλήρωση εφαρμογών και δεδομένων, την αξιοποίηση των τεχνολογιών cloud και τη βελτιστοποίηση των IT υποδομών τους.
Το πλέον εμβληματικό προϊόν της Red Hat, το Red Hat Enterprise Linux κατέχει περίοπτη θέση μεταξύ των λειτουργικών συστημάτων για data centers σε όλο τον κόσμο, ενώ περισσότερο από το 90% των εταιρειών που βρίσκονται στην παγκόσμια λίστα Fortune 500 εμπιστεύονται τις λύσεις της Red Hat.
Αντίστοιχα στην Ελληνική αγορά αρκετοί οργανισμοί και επιχειρήσεις αξιοποιούν αποτελεσματικά τα προϊόντα της Red Hat.
Η Info Quest Technologies, ως στρατηγικός συνεργάτης της Red Hat θα διανέμει τα open hybrid cloud προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του Red Hat OpenShift, της κορυφαίας διεθνώς πλατφόρμας Kubernetes.
Η συνεργασία με τη Red Hat, εντάσσεται στο ευρύ portfolio λύσεων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που διαθέτει η Info Quest Technologies στην αγορά.
Η τεχνογνωσία της Info Quest Technologies σε τεχνολογίες Cloud και τα εξειδικευμένα στελέχη και οι συνεργάτες της μπορούν να βοηθήσουν τις ελληνικές εταιρείες να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις λύσεις της Red Hat, δημιουργώντας μία ευέλικτη IT υποδομή, όπως επιτάσσει η σημερινή εποχή του ταχύ ψηφιακού μετασχηματισμού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης