Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πελώνη: Μείζον πολιτικό ζήτημα από τις καταγγελίες Κοντονή

Πελώνη: Μείζον πολιτικό ζήτημα από τις καταγγελίες Κοντονή
Η κυβερνητική εκπρόσωπος σχολίασε τις καταγγελίες Κοντονή σχετικά με τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Για «μείζον πολιτικό ζήτημα» κάνει λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, αναφερόμενη στις καταγγελίες του Σταύρου Κοντονή για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα επί ΣΥΡΙΖΑ.
"Οι καταγγελίες του Σταύρου Κοντονή δημιουργούν μείζον πολιτικό ζήτημα" τόνισε σε σχόλιό της καλώντας παράλληλα τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση.
"Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε επισήμως δόλια επίσπευση των αλλαγών στον Ποινικό Κώδικα το 2019 προκειμένου να μετατραπεί η δωροδοκία από κακούργημα σε πλημμέλημα για να ευνοηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα" είπε ο κ.Πελώνη και πρόσθεσε ότι "ο κ. Κοντονής προχώρησε ακόμη περισσότερο καταγγέλλοντας ότι η τότε κυβέρνηση μετέφερε τη διενέργεια των εκλογών μία εβδομάδα μετά την αρχική εξαγγελία για να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Βουλής και να ψηφιστεί ο νέος Ποινικός Κώδικας".
Η κ.Πελώνη κατέληξε: "Η σπουδή του ΣΥΡΙΖΑ να εκδώσει ανακοίνωση, χωρίς να παίρνει θέση επί της ουσίας των καταγγελιών του πρώην υπουργού της κυβέρνησής του, δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά.
Αναμένουμε τις απαντήσεις του κ. Τσίπρα, ο οποίος δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης