Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Δωρεάν συσκευές απολύμανσης αέρα σε επιχειρήσεις καφεστίασης

tags :
Δωρεάν συσκευές απολύμανσης αέρα σε επιχειρήσεις καφεστίασης

Το πρόγραμμα Future Loading επεκτείνεται, προσφέροντας συσκευές απολύμανσης αέρα σε 200+ επιχειρήσεις Ho.Re.Ca. Οι τρεις όροι που πρέπει να πληρούν οι ενδιαφερόμενες εταιρείες.

Το πρόγραμμα «Future Loading» που ξεκίνησε η Coca-Cola στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη για τη στήριξη του κλάδου Ho.Re.Ca συνεχίζεται και επεκτείνεται για να συμβάλει περαιτέρω στην ασφαλή επαναλειτουργία και βιωσιμότητα των επιχειρήσεων καφεστίασης και φιλοξενίας, μέσα από δωρεάν εξοπλισμό και χρήσιμα εργαλεία.

Συγκεκριμένα, ο 2ος κύκλος του προγράμματος προσφέρει:

  • δωρεάν διάθεση συσκευών καθαρισμού αέρα, που ανανεώνουν συνεχώς τον αέρα ενός χώρου με φρέσκο, απολυμασμένο από τη συσκευή, σε πάνω από 200 επιχειρήσεις καφεστίασης και φιλοξενίας που διαθέτουν εσωτερικούς χώρους έως 140 τ.μ.
  • δωρεάν εργαλεία για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την ανακύκλωση και την κυκλική οικονομία, προκειμένου να υιοθετήσουν στην πράξη βέλτιστες πρακτικές, μέσα από online workshops και σεμινάρια για τη διαχείριση απορριμμάτων, τον ολοκληρωμένο Zero Waste Future οδηγό, καθώς και κάδους ανακύκλωσης.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα www.bodossaki.gr/futureloading και να υποβάλουν την αίτησή τους με εύκολο και γρήγορο τρόπο, σύμφωνα με τα ακόλουθα κριτήρια:

  • να ανήκουν στον κλάδο καφεστίασης και φιλοξενίας
  • να λειτουργούν τουλάχιστον 1 έτος
  • να διαθέτουν εσωτερικό χώρο για την εξυπηρέτηση πελατών που ανέρχεται σε έως 140 τ.μ.

Θέτοντας τη συνεργασία και τη βιώσιμη ανάπτυξη στο επίκεντρο, η κοινωνική πλατφόρμα «Future Loading» σχεδιάστηκε από την Coca-Cola στην Ελλάδα με στρατηγικό συνεργάτη το Ίδρυμα Μποδοσάκη για τη στήριξη των επιχειρήσεων καφεστίασης στις ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας.
Όραμα του προγράμματος παραμένει η αντιμετώπιση των κύριων αναγκών του σήμερα και η ταχύτερη ανάκαμψη και υπεύθυνη ανάπτυξη του κλάδου Ho.Re.Ca την επόμενη ημέρα, μέσα από χρήσιμα εργαλεία που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να προσαρμοστούν στη νέα κανονικότητα.
Το «Future Loading» τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Υπουργείου Τουρισμού και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).
Στον 1ο κύκλο του προγράμματος, περισσότερες από 100 επιχειρήσεις του κλάδου καφεστίασης και φιλοξενίας από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν και επωφελήθηκαν από τα 16 δωρεάν εργαλεία της πλατφόρμας, τα οποία σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με σημαντικές εταιρείες και οργανισμούς: εταιρεία πιστοποίησης TÜV Austria, ΜΚΟ Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης, Coca-Cola Τρία Έψιλον με το πρόγραμμα #Youth Empowered: The HoReCa Edition, efood, Found.ation, Avocado, Pobuca, Google, Notice Content and Services (HO.RE.CA OPEN, FnB Daily), Αθηνόραμα, Hotelbrain Group, Κοινωφελές Ίδρυμα Α. Κ. Λασκαρίδης και ΕΦΕΤ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης