Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αναστασιάδης: Ετοιμότητα να συμμετάσχω εποικοδομητικά στη διάσκεψη για το Κυπριακό

Αναστασιάδης: Ετοιμότητα να συμμετάσχω εποικοδομητικά στη διάσκεψη για το Κυπριακό
Συνάντηση  ενόψει της προετοιμασίας της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης για την Κύπρο στη Γενεύη από τις 27 έως 29 Απριλίου
Σχετικά Άρθρα

Την Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Jane Holl Lute, δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.
Κατά τη συνάντηση των δυο πλευρών, η οποία πραγματοποιήθηκε ενόψει της προετοιμασίας της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης για την Κύπρο στη Γενεύη από τις 27 έως 29 Απριλίου, η Jane Holl Lute ενημέρωσε τον Κύπριο Πρόεδρο Αναστασιάδη για τα διαδικαστικά και οργανωτικά ζητήματα, όπως αυτά τυγχάνουν διευθέτησης από τα Ηνωμένα Έθνη, σε σχέση με την άτυπη διάσκεψη.
Σε γραπτή του δήλωση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, τονίζει ότι στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Αναστασιάδης επανέλαβε στην Jane Holl Lute την ετοιμότητα του ιδίου και της ελληνοκυπριακής πλευράς να συμμετάσχει εποικοδομητικά και δημιουργικά στη διάσκεψη, εκφράζοντας την ευχή την ίδια θετική βούληση να επιδείξει και η τουρκική πλευρά, έτσι ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης