Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Δωρεά 2 κλινών ΜΕΘ στα νοσοκομεία Λάρισας από την Bread Factory

tags :
Δωρεά 2 κλινών ΜΕΘ στα νοσοκομεία Λάρισας από την Bread Factory

Οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της δωρεάς και την παράδοση του απαραίτητου εξοπλισμού βρίσκονται σε εξέλιξη σε συνεργασία με τις διοικήσεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων

Στην δωρεά μίας (1) κλίνης ΜΕΘ με αερόστρωμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλλειο» και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, αλλά και στην δωρεά χιλίων (1000) στολών για το Νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος «Σωτηρία», προχωρούν τα Bread Factory.

Στόχος των παραπάνω δωρεών είναι η έμπρακτη ενίσχυση των υποδομών υγείας της χώρας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του COVID-19 στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας.
«Τα Bread Factory σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα και με δεδομένη την ανάγκη για πρόσθετο νοσοκομειακό εξοπλισμό για την καταπολέμηση της διάδοσης του COVID-19, συμβάλλουν στην κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης με αυτές τις δωρεές», δήλωσε ο Δ.Σ. της εταιρείας κ. Αθανάσιος Κολοκυθάς.
Οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της δωρεάς και την παράδοση του απαραίτητου εξοπλισμού βρίσκονται σε εξέλιξη σε συνεργασία με τις διοικήσεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων .

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης