Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Κανείς δεν χρωστά συγγνώμη στον κ. Τσίπρα για το εθνικό λάθος των Πρεσπών - Ανόητοι πολιτικαντισμοί

Γεωργιάδης: Κανείς δεν χρωστά συγγνώμη στον κ. Τσίπρα για το εθνικό λάθος των Πρεσπών - Ανόητοι πολιτικαντισμοί
Σχετικά Άρθρα

Ανόητους πολιτικαντισμούς χαρακτήρισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης τις προσπάθειες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να ερμηνεύσουν πρόσφατες δηλώσεις του για την Συμφωνία των Πρεσπών ως «συγγνώμη» προς τον Αλέξη Τσίπρα.
«Κανείς δεν χρωστά συγγνώμη στον κ. Τσίπρα για το εθνικό λάθος των Πρεσπών. Αυτό το λάθος έγινε», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής για να επαναλάβει ότι η ΝΔ είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι η συμφωνία είναι βλαπτική για τα εθνικά συμφέροντα της χώρας.
«Είναι ανόητοι πολιτικαντισμοί αυτό που κάνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό που είπα χθες (7/4) δεν είναι συγγνώμη προς τον κ. Τσίπρα αλλά επανάληψη της δικής μου θέσης και της θέσης όλης της ΝΔ ότι δηλαδή η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κακή συμφωνία που βλάπτει τα εθνικά μας συμφέροντα.
Δεν είναι όμως μια προδοτική συμφωνία.
Και επανέλαβα ότι λέγαμε και τότε πως αν είχαμε εμείς την ευκαιρία δεν θα την ψηφίζαμε αλλά αν κυρωθεί δεν μπορεί να αλλάξει», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.
Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σαρακιώτη ο οποίος υποστήριξε πως μετά την συγγνώμη του κ. Γεωργιάδη αναμένει την συγγνώμη από τους υπόλοιπους 157 βουλευτές της ΝΔ.
«Μιλήσατε για τους 157 στους οποίους είμαι και εγώ.
Όμως ποτέ δεν ελέχθησαν από εμάς όσα επιχειρήσατε να μας αποδώσετε κ. Σαρακιώτη», σχολίασε ο κ. Γιώργος Βλάχος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης