Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καταγγελία για αστυνομική βία σε βάρος 13χρονου μαθητή στη Λάρισα

Καταγγελία για αστυνομική βία σε βάρος 13χρονου μαθητή στη Λάρισα

Γονέας κατήγγειλε, πως αστυνομικός με πολιτικά έσπασε το χέρι μαθητή στη Λάρισα

Σχετικά Άρθρα

Μία σοβαρή καταγγελία περί αστυνομικής βίας βλέπει το φως της δημοσιότητας ενώ έντονες είναι οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,.
Γονέας κατήγγειλε ότι την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021, πέντε μαθητές οι οποίοι κάθονταν σε πάρκο της Λάρισας περικυκλώθηκαν από άνδρες της ασφάλειας με πολιτικά.
Οι μαθητές επιχείρησαν να φύγουν, καθώς αρχικά πίστεψαν πως έχουν να κάνουν με ομάδα κακοποιών, με έναν εξ αυτών να ακινητοποιεί με λαβή μαθητή, προκαλώντας τραυματισμό στο χέρι του.
Γονέας μαθητή αλλά και η Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών Λάρισας κατήγγειλαν το περιστατικό εγγράφως και αναφέρουν ότι εξετάζουν την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματος, ούτως ώστε να τιμωρηθούν οι αστυνομικοί που επιτέθηκαν σε αθώους γυμνασίου.
«Ενώ είχαν σπάσει το χέρι του μαθητή, και μάλιστα ένας εξ αυτών γύρισε και είπε στους υπόλοιπους «ρε μ…α του το έσπασα» -συνεπώς είχαν πλήρη επίγνωση της πράξης τους- αντί να μεταφέρουν το παιδί στο νοσοκομείο, το έσυραν στην αστυνομία για ανάκριση!», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών Λάρισας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης