Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Πρώτη Κυρία, J. Biden έβαλε περούκα και μεταμφιέστηκε σε αεροσυνοδό για την Πρωταπριλιά - Κανείς δεν την γνώρισε

Η Πρώτη Κυρία, J. Biden έβαλε περούκα και μεταμφιέστηκε σε αεροσυνοδό για την Πρωταπριλιά - Κανείς δεν την γνώρισε
Οι δημοσιογράφοι που αποκάλυψαν το πρωταπριλιάτικο αστείο που έκανε χθες η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ομολόγησαν ότι «ξεγελάστηκαν» από την μεταμφίεσή της

Σε αεροσυνοδό μεταμφιέστηκε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Jill Biden την Πρωταπριλιά θέλοντας να κάνει τη δική της φάρσα σε όσους επέστρεφαν μαζί της στην Ουάσινγκτον από την Καλιφόρνια.
Τα μέλη του πληρώματος, των μυστικών υπηρεσιών και του Τύπου πήραν το επιδόρπιο που τους προσέφερε μια μελαχρινή αεροσυνοδός με κοντά μαλλιά, η οποία φορούσε μαύρη μάσκα και σήμα με το όνομα «Jasmine».
Πέντε λεπτά αργότερα η «Jasmine» εμφανίστηκε ξανά μπροστά στους δημοσιογράφους που την συνόδευαν, χωρίς την περούκα της, και τους αποκάλυψε την πραγματική της ταυτότητα, λέγοντας «πρωταπριλιάτικο ψέμα».
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Biden κάνει κάποιο αστείο στους συνεπιβαίνοντές της σε αεροπλάνο.
Την περίοδο που ο σύζυγός της ήταν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, εκείνη κρύφτηκε κάποια φορά μέσα σε ντουλαπάκι αποσκευών πάνω από τα καθίσματα του αεροσκάφους Air Force Two, που μεταφέρει τον αντιπρόεδρο, και φώναξε «Μπου» στον πρώτο άνθρωπο που το άνοιξε, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Οι δημοσιογράφοι που αποκάλυψαν το πρωταπριλιάτικο αστείο που έκανε χθες η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ομολόγησαν ότι «ξεγελάστηκαν» από την μεταμφίεσή της, προσθέτοντας ότι το μόνο παρήγορο ήταν ότι ούτε η ίδια η ομάδα της δεν την αναγνώρισε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης