Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Προκαταρκτική συμφωνία OPEC+ για χαλάρωση περιοκοπών στην παραγωγή πετρελαίου από Μάιο 2021

Προκαταρκτική συμφωνία OPEC+ για χαλάρωση περιοκοπών στην παραγωγή πετρελαίου από Μάιο 2021
Σε προκαταρκτική συμφωνία για τη σταδιακή χαλάρωση των περικοπών στην παραγωγή του από τον Μάιο φαίνεται ότι κατέληξαν τα μέλη του OPEC

Σε προκαταρκτική συμφωνία για τη σταδιακή χαλάρωση των περικοπών στην παραγωγή του από τον Μάιο φαίνεται ότι κατέληξαν τα μέλη του OPEC και των συμμάχων του που συνεδριάζουν αυτήν την ώρα, σύμφωνα με δύο πηγές που επικαλείται το πρακτορείο Reuters.
Η συνεδρίαση των μελών του OPEC+ βρίσκεται σε εξέλιξη, σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το πρακτορείο, οι οποίες προσθέτουν ότι η συζήτηση τώρα επικεντρώνεται γύρω από το πόσο θα αυξηθεί η παραγωγή από τον επόμενο μήνα.
Δύο πηγές του OPEC+ είχαν δηλώσει νωρίτερα στο Reuters ότι το καρτέλ και οι σύμμαχοί του εξετάζουν την αύξηση της παραγωγής τους κατά 350.000 βαρέλια την ημέρα από τον Μάρτιο, επιπλέον αύξηση κατά 350.000 βαρέλια τον Ιούνιο και κατά 400.000 βαρέλια τον Ιούλιο.
Το αμερικανικό αργό, που καταγράφει έντονες διακυμάνσεις σήμερα εν αναμονή της οριστικής απόφασης του OPEC+ για την παραγωγή το επόμενο διάστημα, ενισχύεται αυτήν την ώρα κατά 0,90% στα 59,69 δολάρια το βαρέλι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης