Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΙΝΑΛ για Σχέδιο Ανάκαμψης: Ελλάδα δύο ταχυτήτων – Το πρόγραμμα αφορά τους λίγους

ΚΙΝΑΛ για Σχέδιο Ανάκαμψης: Ελλάδα δύο ταχυτήτων – Το πρόγραμμα αφορά τους λίγους
Αοριστολογίες και χωρίς καμία τεκμηρίωση ότι θα δημιουργηθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας αναφέρει το ΚΙΝΑΛ
Σχετικά Άρθρα

Για Ελλάδα δύο ταχυτήτων και για πρόγραμμα που αφορά τους λίγους κάνει λόγο το Κίνημα Αλλαγής αναφερόμενο στο Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης που παρουσίασε νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης και υπουργοί της κυβέρνησης.
«Ελλάδα των δύο ταχυτήτων.
Αυτή των λίγων και ισχυρών που προσδοκά να έχει την μερίδα του λέοντος στους πόρους με τις ευλογίες της κυβέρνησης και αυτή των πολλών μικρομεσαίων επιχειρηματιών, των αγροτών και των εργαζομένων που θα μείνει πίσω» αναφέρει το ΚΙΝΑΛ, το οποίο τονίζει πως «το πρόγραμμα, όπως ακριβώς σχεδιάστηκε από λίγους στο Μαξίμου, τελικά θα αφορά τους λίγους».
«Με τις κοινωνικές ανισότητες στη χώρα μας όλο και να διευρύνονται» αναφέρει το ΚΙΝΑΛ, υποστηρίζοντας πως θα το αντιπαραβάλει με το δικό του πρόγραμμα, «που είναι προϊόν συζήτησης με την ελληνική κοινωνία μέσα από τον ανοιχτό διάλογο σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο, με τις ενεργές δυνάμεις της παραγωγής και της κοινωνίας».
Το ΚΙΝΑΛ χαρακτηρίζει την παρουσίαση της κυβέρνησης ως ανάγνωση «της έκθεσης ιδεών που έθεσε σε διαβούλευση τον Νοέμβριο», «χωρίς καμία τεκμηρίωση ότι τα 32 δισ. ευρώ θα συνδυαστούν με μόχλευση από τον ιδιωτικό τομέα της τάξης των 27 δισ. ευρώ» ενώ θεωρεί αοριστολογίες και χωρίς καμία τεκμηρίωση ότι θα δημιουργηθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας, ενώ επισημαίνει πως οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης συσχετίζονται με τις συντηρητικές επιλογές για τα εργασιακά, τα φορολογικά και τα ασφαλιστικά θέματα της Έκθεσης της Επιτροπής Πισσαρίδη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης