Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σουηδία: Παράταση στα μέτρα για τον κορωνοϊό ζητούν οι ειδικοί

Σουηδία: Παράταση στα μέτρα για τον κορωνοϊό ζητούν οι ειδικοί
Η Σουηδία έχει κυρίως βασιστεί σε εθελοντικού τύπου μέτρα για την επιβράδυνση της πανδημίας αλλά σταδιακά αύξησε τους περιορισμούς
Σχετικά Άρθρα
Την παράταση των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί στην Σουηδία για την αναχαίτιση της πανδημίας του κορωνοϊού, ζητά από την κυβέρνηση η Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας. Μέχρι στιγμής η χώρα έχει βασιστεί σε εθελοντικού τύπου μέτρα σταδιακά όμως τα αύξησε.
Η Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Σουηδίας ανακοίνωσε σήμερα 30/3 ότι ζήτησε από την κυβέρνηση να αναβάλει μια προγραμματισμένη χαλάρωση ορισμένων από τους περιορισμούς για την ανάσχεση των κρουσμάτων του κορωνοϊού κατά ένα μήνα περίπου καθώς η χώρα πλήττεται από το τρίτο κύμα της πανδημίας.
Η Υπηρεσία είχε προτείνει την άρση των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό στις 11 Απριλίου.
«Η εξάπλωση της (πανδημίας) επιταχύνεται με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται το σύστημα υγείας», ανέφερε σε ανακοίνωσή της. «Η Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Σουηδίας ως εκ τούτου προτείνει να μετατεθεί η ημερομηνία κατά την οποία θα μπορούν να ανοίξουν πάλι συγκεκριμένες δραστηριότητες μέχρι τις 3 Μαϊου με την προϋπόθεση ότι η κατάσταση με τα κρούσματα θα βελτιωθεί» προσθέτει.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης