Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ποια εταιρεία κρουαζιέρας καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τους ταξιδιώτες της

tags :
Ποια εταιρεία κρουαζιέρας καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τους ταξιδιώτες της
Η εταιρεία κρουαζιέρας απαιτεί επίσης αποδεικτικό αρνητικού μοριακού τεστ COVID-19 που έχει πραγματοποιηθεί εντός τεσσάρων ημερών από την έναρξη του δρομολογίου
H American Cruise Lines επιβάλλει σε όλους τους επιβάτες της να εμβολιαστούν κατά της νόσου COVID-19 προκειμένου να επιβιβαστούν στα πλοία της αυτή την άνοιξη.
Η προϋπόθεση της τελευταίας στιγμής εξέπληξε ορισμένους ταξιδιώτες, με την American Cruise Lines να υπόσχεται πλήρη επιστροφή χρημάτων ή μελλοντικά ταξίδια για επισκέπτες που σχεδίαζαν να ταξιδέψουν χωρίς αποδεικτικό εμβολιασμού. Η εταιρεία κρουαζιέρας απαιτεί επίσης αποδεικτικό αρνητικού PCR ή μοριακού τεστ COVID-19 που έχει πραγματοποιηθεί εντός τεσσάρων ημερών από την έναρξη του δρομολογίου.

Ποια δρομολόγια επηρεάζει

«Επί του παρόντος, απαιτείται εμβολιασμός COVID-19 για όλους τους επισκέπτες για όλα τα δρομολόγια που αναχωρούν έως τις 10 Απριλίου 2021», δήλωσε εκπρόσωπος της American Cruise Lines.
«Ενώ συνεχίζουμε να συνιστούμε ανεπιφύλακτα το εμβόλιο για όλους τους επισκέπτες που είναι σε θέση να το λάβουν, δεν απαιτείται επί του παρόντος για κρουαζιέρες που αναχωρούν μετά τις 10 Απριλίου 2021», συνέχισε ο εκπρόσωπος.

Επιπλέον μέτρα

Εκτός από τον πλήρη εμβολιασμό και τα αρνητικά τεστ, κάθε επισκέπτης πρέπει να υποβληθεί σε έλεγχο υγείας πριν από την επιβίβαση για να δει εάν απαιτείται πρόσθετο τεστ COVID-19. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να αναμένουν περιορισμό στα όρια χωρητικότητας και υποχρεωτική χρήση μάσκας προσώπου.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης