Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ευχές ξένων ηγετών προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Ευχές ξένων ηγετών προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση
Πλήθος μηνυμάτων και ευχών απέστειλαν Ηγέτες και Αρχηγοί Κρατών στην Κ. Σακελλαροπούλου, με την ευκαιρία εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση

Συγχαρητήρια μηνύματα και ευχές προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κ. Σακελλαροπούλου και τον Ελληνικό λαό, απέστειλαν Ηγέτες και Αρχηγοί Κρατών από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, με την ευκαιρία εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.
Κοινό σημείο, τα συγκινητικά και επαινετικά λόγια στον ηρωισμό των Ελλήνων, που ενέπνευσε λαούς σε όλο τον κόσμο και αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση για αγώνες και προάσπιση της Ελευθερίας, της Ανεξαρτησίας και της Δημοκρατίας.

Τα μηνύματα

Ευχές στην Προεδρία έχουν αποσταλεί από την Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, Ελισάβετ, τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, J. Biden, , τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Α. Guterres, τον Προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκο, τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Ε. Macron, , τον Πρόεδρο της Ρωσίας V. Putin, τον Πρόεδρο της Τουρκίας, R.T. Erdogan, τον Βασιλιά της Ισπανίας, Φίλιππο ΣΤ, τον Πρόεδρο της Μάλτας, George Vella, τους Κυβερνήτες - Διοικητές Σαν Μαρίνο, Alessandro Cardelli και Mirko Dolciniι, τον Πρόεδρο της Σερβίας, Α. Vucic, τον Πρόεδρο της Κίνας, Xi Jinping, τον Βασιλιά της Ολλανδίας, Γουλιέλμο-Αλέξανδρο, τον Βασιλιά της Σουηδίας, Κάρολο ΙΣΤ΄Γουσταύο, τον Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, Salman bin Abdulaziz Al Saud, τον Πρόεδρο της Φινλανδίας, Sauli Niinistö, τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας, Rumen Radev, , τον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας, Scott Morrison, , τον Πρωθυπουργό της Λιθουανίας, Gitanas Nausėda, τον Πρόεδρο της Αυστρίας, Alexander Van der Bellen, τον Πρόεδρο της Ιρλανδίας, Michael Higgins, , τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky, τον Πρόεδρο της Σλοβενίας, Borut Pahor, τον Πρόεδρο της Λετονίας, Egils Levits, τον Πρόεδρο της Νότιας Κορέας, Moon Jae-in , τον Πρόεδρο της Βόρειας Μακεδονίας, Stevo Pendarovski , τον Πρόεδρο του Βιετνάμ, Nguyen Phu Trong, τον Πρόεδρο της Ισλανδίας, Guðni Thorlacius, τον Γενικό Κυβερνήτη της Αυστραλίας, David Hurley, τον Πρόεδρο της Γερμανίας, Frank-Walter Steinmeier, τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Abdel Fattah al-Sisi, τον Πρόεδρο της Γουινέας-Μπισάου, Ουμάρου Sissoco Embaló, την Πρόεδρο της Εσθονίας, Kersti Kaljulaid , τον Πρόεδρο της Ρουμανίας, Klaus Iohannis, τον Βασιλιά του Βελγίου, Φίλιππο, τον Πρόεδρο της Κούβας, Miguel Díaz-Canel, , τον Πρόεδρο της Ιταλίας, Sergio Mattarella , τον Πρόεδρο της Πολωνίας, Α. Duda, τον Πρόεδρο της Πολωνίας, τον Πρόεδρο της Ελβετίας, Gi Parmelen, , τον Αυτοκράτορα της Ιαπωνίας, Naruhito, τον Πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν, Ilham Aliyev, τον Πρόεδρο της Τσεχίας, Miloš Zeman, τον Πρόεδρο του Ισραήλ, Reuven Rivlin, τον Πρόεδρο του Αφγανιστάν, Ashraf Ghani, τον Πρόεδρο της Αλβανίας, Ilir Meta, τον Πρόεδρο της Κροατίας, Zoran Milanović, τον Πρόεδρο του Μαυροβουνίου, Milo Djukanovic, τον Πρωθυπουργό του Μαυρικίου, Pravind Jugnauth, , τον Πρόεδρο του Λιβάνου, Στρατηγό Michel Aoun, , τον Πρόεδρο του Καζακστάν, Kassym-Jomart Tokayev, τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky, την Πρόεδρο της Μολδαβίας, Maia Sandu , τον Πρόεδρο της Ουγγαρίας, Janos Ader, τον Πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Mahmoud Abbas, , τον Πρόεδρο της Αλγερίας, Abdelmadjid Tebboune, , τον Πρόεδρο της Ζάμπιας, Edgar Lungu, τον Πρόεδρο του Μπαγκλαντές, Abdul Hamid , τον Εμίρη του Κατάρ, Σεϊχη Tamim bin Hamad al-Thani, , καθώς και από τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο της Νικαράγουα, Daniel Ortega και Rosario Murillo.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης