Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η SAZKA Entertainment κατά 100% μέτοχος της SAZKA Group - Aμετάβλητο το ποσοστό της Valea Foundation στον ΟΠΑΠ

Η SAZKA Entertainment κατά 100% μέτοχος της SAZKA Group - Aμετάβλητο το ποσοστό της Valea Foundation στον ΟΠΑΠ
Η Valea Foundation ελέγχει άμεσα ή εμμέσως το 44,11% του ΟΠΑΠ
Σχετικά Άρθρα

Η SAZKA Entertainment AG, εταιρεία συσταθείσα κατά το δίκαιο της Ελβετίας, η οποία ελέγχεται σε απώτατο επίπεδο από το VALEA FOUNDATION (καθώς η KKCG AG κατέχει το σύνολο των κοινών μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου στη SAZKA Entertainment AG), στις 17 Μαρτίου 2021 κατέστη κατά 100% μέτοχος της SAZKA Group a.s.
Η εν λόγω μεταβίβαση των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της SAZKA Group a.s. δεν είχε ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε μεταβολή του συνολικού αριθμού των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου στην ΟΠΑΠ Α.Ε. («ΟΠΑΠ») που ελέγχονται από το VALEA FOUNDATION και τις οντότητες που ελέγχονται από το VALEA FOUNDATION και ενεργούν σε συντονισμό μαζί του.
Επιπροσθέτως, σημειώνεται ότι σήμερα, μέσω των άμεσων συμμετοχών στην ΟΠΑΠ αφενός της SAZKA Delta Hellenic Holdings Limited (πρώην Emma Delta Hellenic Holdings Limited) και αφετέρου της SAZKA Group a.s., το VALEA FOUNDATION και εκάστη εκ των λοιπών οντοτήτων που παρατίθενται κατωτέρω ελέγχουν εμμέσως, δυνάμει του μεταξύ τους συντονισμού, συνολικά 150.604.126 μετοχές της ΟΠΑΠ, οι οποίες αντιστοιχούν στο 44,11% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου στην ΟΠΑΠ:
δσα.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης