Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Λουκέτο» σε ακόμη 48 καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο βάζει η TUI

«Λουκέτο» σε ακόμη 48 καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο βάζει η TUI
Το μεγαλύτερο μέσο εξυπηρέτησης ταξιδιωτών στη Βρετανία μίλησε για την τεράστια πίεση που δέχεται ο τουριστικός κλάδος μέσα στην πανδημία
Σχετικά Άρθρα
Επιπλέον 48 καταστήματά της θα κλείσει σε όλη τη Βρετανία η εταιρεία ταξιδίων TUI, πέραν των 166 στα οποία έχει ήδη βάλει λουκέτο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της.
Το κλείσιμο των καταστημάτων θα σημάνει περισσότερη εξοικονόμηση κόστους για την TUI, που εδρεύει στη Γερμανία και έχει στηριχθεί σε κρατικές παροχές προκειμένου να επιβιώσει από τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που επιβλήθηκαν λόγω του κορωνοϊού.

Διέξοδοι για τους εργαζομένους

Ειδικότερα, η TUI ανέφερε ότι 273 εργαζόμενοι θα επηρεαστούν από το κλείσιμο των καταστημάτων, αλλά ότι θα προσφέρει νέες ευκαιρίες στα υπόλοιπα 314 καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.
Το μεγαλύτερο μέσο εξυπηρέτησης ταξιδιωτών στη Βρετανία μίλησε για την τεράστια πίεση που δέχεται ο τουριστικός κλάδος μέσα στην πανδημία.
Για να επιβιώσει από την πανδημία της COVID-19, η TUI ανακοίνωσε πέρυσι (2020) ότι θα προχωρήσει στην περικοπή 8.000 θέσεων εργασίας καθώς και του 30% του κόστους της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης