Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

TUI και Jet2holidays σχεδιάζουν επανεκκίνηση για τις 17 Μαΐου στην Βρετανία

tags :
TUI και Jet2holidays σχεδιάζουν επανεκκίνηση για τις 17 Μαΐου στην Βρετανία
Η TUI, επανέλαβε ότι “οι διακοπές αυτό το καλοκαίρι θα είναι δυνατές”
Με το βλέμμα στραμμένο στην επανεκκίνηση στις 17 Μαΐου είναι οι TUI και Jet2holidays σε Βρετανία.
Οι δύο μεγαλύτεροι ταξιδιωτικοί απάντησαν σχετικά με το ότι τα διεθνή ταξίδια ενδέχεται να μην επαναληφθούν πριν από τον Ιούλιο.
Όπως επεσήμαναν η σχετική νομοθεσία που θα επιβάλλει πρόστιμα έως 5.000 λίρες σε άτομα που προσπαθούν να ταξιδέψουν δεν αντικαθιστά την έκθεση από το Global Travel Taskforce της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, που αναμένεται στις 12 Απριλίου.
Η TUI, επανέλαβε ότι “οι διακοπές αυτό το καλοκαίρι θα είναι δυνατές”. Και παραδέχτηκε πως οι προϋποθέσεις εισόδου θα “διαφέρουν από χώρα σε χώρα”.
Επί του παρόντος, όλες οι διακοπές στην TUI UK ακυρώνονται έως τις 17 Μαΐου, η οποία παραμένει και ως η νωρίτερα δυνατή ημερομηνία για τα ταξίδια αναψυχής στο εξωτερικό.

Τι λέει η Jet2holidays

“Παρά τις αναφορές σήμερα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πρόκειται για νομοσχέδιο που έχει σχεδιαστεί για να εμποδίσει τα ταξίδια πριν από τις 17 Μαΐου, τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Jet2holidays Στίβ Χίπι.
Προς το παρόν σχεδιάζουμε να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα πτήσεων και διακοπών την ημερομηνία αυτή, σύμφωνα με τις κυβερνητικές συμβουλές. Και παρακολουθούμε την κατάσταση πολύ προσεκτικά”.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης