Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Στο αεροπλανοφόρο Eisenhower ο Μητσοτάκης για τα 200 χρόνια ελληνοαμερικάνικης φιλίας

Στο αεροπλανοφόρο Eisenhower ο Μητσοτάκης για τα 200 χρόνια ελληνοαμερικάνικης φιλίας
Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη γιορτάζονται στο αεροπλανοφόρο Eisenhower στις 23 Mαρτίου 2021 τα 200 χρόνια ελληνοαμερικάνικης φιλίας

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη γιορτάζονται στο αεροπλανοφόρο Eisenhower την Τρίτη (23.03.2021) τα 200 χρόνια ελληνοαμερικάνικης φιλίας, η οποία ξεκίνησε με την ανεξαρτητοποίηση της Ελλάδας από τον τουρκικό ζυγό με την πρόσκληση για την εκδήλωση να κεντρίζει το ενδιαφέρον.
Στην πρόσκληση για την εκδήλωση, υπάρχει μία συνοπτική αναφορά στην ιστορία του αεροπλανοφόρου, καθώς και οδηγίες προς τους παρευρισκομένους, ζητώντας τους απλή ενδυμασία με άνετα παπούτσια, καθώς και γυαλιά ηλίου.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αμερικανική βάση του ΝΑΤΟ στη Σούδα, με συμμετοχή του Έλληνα Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου, του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Κωνσταντίνου Φλώρου.
Στο πλαίσιο της παρουσίας τους στη Σούδα, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο USS Dwight D. Eisenhower (CVN-69), που έφθασε στη Σούδα το Σαββατοκύριακο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης