Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Trump σχεδιάζει την επιστροφή του στα social media με δική του πλατφόρμα

Ο Trump σχεδιάζει την επιστροφή του στα social media με δική του πλατφόρμα
Ο εκπρόσωπος της καμπάνιας του Trump το 2020 είπε, πως ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ με τη δική του πλατφόρμα «θα επαναπροσδιορίσει εντελώς το παιχνίδι»
Σχετικά Άρθρα

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump, ο λογαριασμός του οποίου στο Twitter έχει μπλοκαριστεί μετά την επίθεση στο Καπιτώλιο, σχεδιάζει να ξεκινήσει τη δική του πλατφόρμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε δύο έως τρεις μήνες, όπως δήλωσε ο σύμβουλος του, Jason Miller στο Fox News.
Ο εκπρόσωπος της καμπάνιας του Trump το 2020 είπε, πως ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ με τη δική του πλατφόρμα «θα επαναπροσδιορίσει εντελώς το παιχνίδι».
Ο Miller δεν παρείχε περισσότερες για την πλατφόρμα Trump.

Social media και ηγέτες

Το Twitter έχει ανακοινώσει, πως εξετάζει ενδελεχώς το πότε θα πρέπει να αναστέλλει λογαριασμούς ηγετών κρατών και θα επανεξετάσει, εάν οι κανόνες που διέπουν τους λογαριασμούς άλλων χρηστών θα πρέπει να είναι οι ίδιοι με τους αντίστοιχους παγκόσμιων ηγετών.
Το Twitter, το Facebook και μέσα υπόκεινται σε κριτική για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται λογαριασμούς πολιτικών και κυβερνητικών αξιωματούχων μετά την απαγόρευση του Trump για υποκίνηση βίας, αναφέρει το Reuters.
Το Facebook, το οποίο ανέστειλε επ 'αόριστον τον λογαριασμό του Trump τον Ιανουάριο 2021, ζήτησε από το ανεξάρτητο εποπτικό όργανο να αποφασίσει εάν πρέπει να ισχύει η απαγόρευση για τον τέως πρόεδρος των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης