Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κόντρα για τις πορείες - NΔ: Ευθύνες στον Τσίπρα για εξάπλωση της πανδημίας

Κόντρα για τις πορείες - NΔ: Ευθύνες στον Τσίπρα για εξάπλωση της πανδημίας
Μαίνεται η πολιτική αντιπαράθεση για τις πορείες και τις διαδηλώσεις εν μέσω πανδημίας
Σχετικά Άρθρα
Μαίνεται η πολιτική αντιπαράθεση για τις πορείες και τις διαδηλώσεις εν μέσω πανδημίας, με τη Νέα Δημοκρατία να επιρρίπτει ευθύνες προσωπικά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα για τη εξάπλωση της πανδημίας.
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νάσος Ηλιόπουλος τονίζει ότι καμία πολιτική δύναμη δεν μπορεί ούτε να οργανώσει ούτε να παραγγείλει κοινωνικές αντιδράσεις και πως «αποτελούν αυθόρμητες κοινωνικές επιλογές, τις οποίες οφείλουμε να κατανοήσουμε και να ακούσουμε».

Η ΝΔ επιρρίπτει ευθύνες στον Αλέξη Τσίπρα

Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι από τις αρχές Φεβρουαρίου σε όλη τη χώρα έγιναν 632 πορείες «με τις μισές εξ αυτών για τον Κουφοντίνα».
«Εν μέσω της κορύφωσης της πανδημίας και με την πίεση στο σύστημα υγείας να αυξάνεται, είχαμε 14 πορείες την ημέρα στην επικράτεια και 4 πορείες την ημέρα στην Αθήνα.
Τις μέρες που οι πολίτες έδιναν σκληρή μάχη κατά της πανδημίας ο κ. Τσίπρας αναλάμβανε το ρίσκο για την εξάπλωση της. Και δυστυχώς συνεχίζει σε αυτό το δρόμο αφού ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να καλεί σε διαδηλώσεις», τονίζει η Νέα Δημοκρατία.

Ηλιόπουλος: Αυθόρμητες οι κοινωνικές αντιδράσεις

«Όπως πάντα συμβαίνει με αυτές τις αντιδράσεις καμία πολιτική δύναμη δεν μπορεί ούτε να τις οργανώσει ούτε να τις παραγγείλει. Αποτελούν δηλαδή αυθόρμητες κοινωνικές επιλογές, τις οποίες οφείλουμε να κατανοήσουμε και να ακούσουμε», δήλωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος στο cnn.gr

Χρυσοχοϊδης: Έγιναν 623 διαδηλώσεις από τον Φεβρουάριο

Νωρίτερα, για ανευθυνότητα όσων αγκάλιασαν τις κινητοποιήσεις έκανε λόγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης από το βήμα της Ολομέλειας στη Βουλή.
«Από τις 632 διαδηλώσεις οι μισές έγιναν για τον Κουφοντίνα.
Κάποιοι τις αγκάλιασαν τις ονόμασαν κίνημα και αυτό είναι ανευθυνότητα. Είναι ιερόσυλο να μπερδεύεις το κίνημα με ένα λούμπεν τραμπικού τύπου εξτρεμισμό», τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης