Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ΙΑΣΩ: Διαδικτυακό Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία

tags :
ΙΑΣΩ: Διαδικτυακό Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία
Σκοπός του Επιστημονικού Συνεδρίου είναι η ανάδειξη των σημαντικών εξελίξεων στην αντιμετώπιση του καρκίνου

Το "Διαδικτυακό Συνέδριο Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία" θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021, ώρα 09:30, και το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021, ώρα 09:00. Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ερευνητικό και Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Κλινικής Ογκολογίας και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Παθολογικής Ανατομικής, της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ογκολογίας και της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας.
Η Oργανωτική Eπιτροπή αποτελείται από τους κ.κ. Βασίλειο Α. Γεωργούλια, Ομότιμο Καθηγητή Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης, Ευάγγελο Μαραγκουδάκη, MD, Διευθυντή Κέντρου Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΙΑΣΩ και Θεόδωρο Πανοσκάλτση, MD, PhD, FRCOG, Επίκ. Καθηγητή Μαιευτικής / Γυναικολογίας & Ενδοσκοπικής Χειρουργικής ΕΚΠΑ, Αρεταίειο Νοσοκομείο.
Σκοπός του Επιστημονικού Συνεδρίου είναι η ανάδειξη των σημαντικών εξελίξεων στην αντιμετώπιση του καρκίνου και η επισήμανση του ουσιαστικού ρόλου της πολυδιάστατης επιστημονικής αντιμετώπισης του ασθενούς. Το συνέδριο φέτος είναι ιδιαίτερα αφιερωμένο στον καρκίνο του μαστού και στον γυναικολογικό καρκίνο σε μία προσπάθεια να επικαιροποιήσει τις συνολικές εξελίξεις σε αυτά τα νεοπλάσματα.
Διακεκριμένοι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων από το ΙΑΣΩ και από άλλες κλινικές όπως Ογκολόγοι, Χειρουργοί, Ακτινοθεραπευτές, Γυναικολόγοι, Παθολογοανατόμοι, Ουρολόγοι, Αιματολόγοι, κ.α., θα συμμετέχουν ως ομιλητές.
Η συμμετοχή και παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν και θα μεταδοθεί μέσω Live Streaming από το ακόλουθο link: https://livetime.gr/event/stheo/
poster.jpg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης