Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ζαχαρίας Χνάρης, CEO της CHC Hotels: Είναι ευκαιρία να επενδύσουμε στον ποιοτικό τουρισμό

tags :
Ζαχαρίας Χνάρης, CEO της CHC Hotels: Είναι ευκαιρία να επενδύσουμε στον ποιοτικό τουρισμό
Αυτή τη στιγμή οι Ρώσοι κλείνουν για Τουρκία και δεν κλείνουν για Ελλάδα, διότι δεν υπάρχει κάποια διακρατική συμφωνία
Για την επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού, καθώς και για την πορεία των κρατήσεων μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 ο Ζαχαρίας Χνάρης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας CHC Hotels, η οποία έχει στο χαρτοφυλάκιό της περισσότερα από 60 ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα.
«Ένα μεγάλο θέμα είναι η αγορά της Ρωσίας. Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχουμε κάνει κάτι, θα γίνουν όμως ενέργειες όπως υποσχέθηκε ο κύριος Θεοχάρης σε μία τηλεδιάσκεψη που είχαμε με κάποιους φορείς και συμμετείχε. Υποσχέθηκε ότι θα κάνει κάτι παρόμοιο με αυτό που έκανε με την Αγγλία. Και αυτό ακούστηκε πολύ θετικά αν υλοποιηθεί. Γιατί αυτή τη στιγμή οι κρατήσεις από Ρωσία για Τουρκία είναι σωρηδόν, σε μεγάλα νούμερα. Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή οι Ρώσοι κλείνουν για Τουρκία και δεν κλείνουν για Ελλάδα, γιατί δεν έχουμε κάνει κάποια διακρατική συμφωνία», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Ζαχαρίας Χνάρης.
«Είναι ευκαιρία τώρα να επενδύσουμε στον ακριβό τουρισμό, γιατί αυτό χρειαζόμαστε ως χώρα, να προσελκύσουμε τον ποιοτικό πελάτη, να αποδείξουμε ότι είμαστε μία ασφαλής χώρα, να διαφημιστούμε όχι μόνο σαν κράτος, αλλά και ιδιωτικά. Γιατί ο πελάτης θα πληρώσει περισσότερο για να πάει διακοπές για να νιώθει ασφαλής, παρά να κοιτάξει να βρει ένα φθηνό ξενοδοχείο και να μην είναι ασφαλές», συμπληρώνει ο CEO του ομίλου CHC Hotels.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=90283

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης