Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πρόσθετες πτήσεις και διακοπές στην Ελλάδα από Jet2holidays-Jet2

tags :
Πρόσθετες πτήσεις και διακοπές στην Ελλάδα από Jet2holidays-Jet2
Τα δεδομένα από τη Jet2holidays δείχνουν ότι οι κρατήσεις έχουν αυξηθεί
Η αεροπορική εταιρεία Jet2holidays και Jet2.com σημείωσε αύξηση των κρατήσεων κατά 1.000% αμέσως μετά την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για έναν χάρτη πορείας εξόδου από το κλείδωμα, με τη ζήτηση να ανεβαίνει έκτοτε.
Τα δεδομένα από τη Jet2holidays δείχνουν ότι οι κρατήσεις έχουν αυξηθεί ως απάντηση σε προορισμούς που προετοιμάζονται να καλωσορίσουν παραθεριστές από το Ηνωμένο Βασίλειο.
Αυτό περιλαμβάνει τις κρατήσεις προς την Κύπρο που αυξάνονται κατά 200% μετά την ανακοίνωση της προηγούμενης εβδομάδας από τον Αναπληρωτή Υπουργό Τουρισμού για την Κύπρο, και υπήρξε επίσης μια αύξηση στις κρατήσεις προς την Ελλάδα.
Οι υπουργοί σε άλλους προορισμούς, όπως η Τουρκία, η Ισπανία και η Πορτογαλία, μίλησαν επίσης θετικά για το άνοιγμα των επισκεπτών στο εξωτερικό αυτό το καλοκαίρι.
Πρόσθετες πτήσεις και διακοπές που πωλούνται τώρα περιλαμβάνουν χιλιάδες επιπλέον θέσεις προς Τενερίφη, Λανζαρότε, Γκραν Κανάρια και Φουερτεβεντούρα από τα τέλη Ιουνίου έως τις αρχές Νοεμβρίου.
Υπάρχουν χιλιάδες επιπλέον θέσεις για την Αττάλεια, το Μπόντρουμ και το Νταλαμάν στην Τουρκία μεταξύ τέλους Ιουνίου και τέλους Οκτωβρίου, καθώς και πρόσθετων υπηρεσιών προς τη Μάλαγα και το Φάρο τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.
Στην Ελλάδα, προσφέρονται θέσεις για την Κέρκυρα, την Κρήτη (Χανιά), την Κρήτη (Ηράκλειο), τη Σκιάθο, την Κω, τη Ρόδο και τη Χαλκιδική προς πώληση για τον Ιούλιο έως τις αρχές Νοεμβρίου.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης